Aldara 50mg/g 12 stuks

€147.00
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Aldara?

Aldara creme is een geneesmiddel voor zonlichtbeschadiging van de huid of voor de seksueel overdraagbare aandoening (SOA) genitale wratten. Deze geslachtsziekte wordt veroorzaakt door het Human Papilloma Virus (HPV).

Aldara 50mg/g 12 stuks Pricing

Dosering Prijs Kopen
Aldara 50mg/g 12 stuks€147.00 Kopen

Actinische keratose wordt geactiveerd door Sun-schade

Actinische keratose wordt geactiveerd door Sun-schade

Aldara crème is eigenlijk een groep geneesmiddel bekend als een immunomodulator doordat het uit het actieve bestanddeel imiquimod. Het is een geneesmiddel dat vaak wordt gebruikt om huidproblemen zoals genitale wratten, actinische keratosen en kleine oppervlakkige huid kanker. Het werkt door te binden aan immune cellen in de huid waardoor weer immune cellen natuurlijke afweer chemicaliën die cytokines produceren. Genitale wratten worden veroorzaakt door Wratten dat is humaan papilloma virus, het stimuleert je lichaam om herpes te bestrijden. Oppervlakkige huidkanker optreden wanneer huidcellen toeneemt binnen een abnormale en uit de hand weg. Actinische keratose reffer te ruw en moeilijk gebied op de huid die wordt veroorzaakt door de zon-schade. Het is een recept medicijnen gebruikt voor de behandeling hebben van probleem als wratten rond de anus, uitwendige genitale wratten, oppervlakkige huidkanker en actinische keratose (ruwe gebieden van de huid veroorzaakt door de zon-schade). Voordat u deze crème te nemen wat je nodig hebt om alle details over de medicatie weten.

Neem dit geneesmiddel niet nemen zonder overleg met uw arts of gezondheidszorg professinal. Als u allergisch bent voor Aldara crème bent teneinde zijn onderdeel je nodig hebt om te voorkomen dat het gebruik van dit geneesmiddel als het zou kunnen leiden tot een aantal ernstige bijwerking. De belangrijkste component van de crème id Imiquimod. Aldara crème wordt voorgesteld voor de buitenkant alleen gebruik niet te gebruiken op gewonde, beschadigde en verbrande huid. U moet uw arts vertellen als u last heeft van de zwakke afweermechanismen, auto-immuunziekte, graft-versus-host ziekte en de laatste tijd kreeg een beenmergtransplantatie, omdat je nodig hebt om de aanpassing van de dosis van deze medicatie. Let op, wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft moeder je nodig hebt om te voorkomen dat de crème als het de gezondheid van het merk nieuwe geboren baby of verpleegd kind zou kunnen schaden. Dit geneesmiddel mag niet onder de 12 jaar oud worden gebruikt. U moet uw arts te vertellen als u een recept, recept gratis en kruidengeneeskunde bent neemt om interactie te voorkomen.

Medicijnen bieden ook een aantal aanwezig met ernstige bijwerkingen. Het is een recept medicijnen en moet echt worden benut voor de aanbevolen door de arts of zorgverlener. De voorgestelde dosis voor de crème is 2 keer per week. Het zou moeten zijn is van toepassing rond de getroffen gebieden. Voor het gebruik van de crème op de handen en ook de getroffen regio moeten worden gereinigd en correct gedroogd. Sla deze medicament bij 70 graden en op een droge plaats, uit het licht warmte en zon. Houd alle medicijnen van het bereiken van de kinderen en pet.Medicine gebruikt om acne te behandelen Differin is echt medicijnen die vaak wordt gebruikt om te gaan met acne. De belangrijkste component is Adapaleen. Het is beschikbaar in de vorm van crème en gel.

Geneesmiddelen werkt goed voor het verlagen van de bedragen van acne evenals genezen in het puistje die wel ontwikkelen. Differin medicatie passen bij dat type van de geneeskunde die heet Retinoids. Het is een tropische geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de top van de huid. Geneesmiddelen functies door het verlagen van de vorming van acne. Differin kan worden gebruikt als andere gezondheidsproblemen zoals aanbevolen door de arts of medische professionals. Wat moet ik weten voordat u Differin geneeskunde? Gebruik dit geneesmiddel niet als u allergisch bent voor Differin om zijn elementen Adapaleen. Maak gebruik van dit geneesmiddel voorzichtig, als voor het geval dat dit geneesmiddel worden blootgesteld aan uw lippen, ogen en neus, het reinigen van dat gebied met water of imediately overleg dan met uw arts of beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Gebruik Differin gel canada niet gebruiken op wonden. Als u met dit geneesmiddel blijf weg van de huid items zoals haren wegwerken van room, haarkleur, schoonmaken zeep en shampoo die irritatie kunnen veroorzaken. Informeer uw arts als u al gebruikt elke huid product. Kan men gebruik maken van Differin medicijn tijdens de zwangerschap? Als u zwanger bent of waarschijnlijk zwanger hoeft Differin gel niet online te nemen bent. Op basis van de Food and Drug Administration het gebruik van Differin tijdens de zwangerschap door het geven van borstvoeding de moeder kan de gezondheid van de foetus of verpleegd kind schaden. Uw arts moet weten over uw zwangerschap vóór Differin gel canada wordt voorgesteld voor u. Met behulp van Differin? U moet dit geneesmiddel zo precies aangeraden van uw arts.

Actinische keratose wordt geactiveerd door Sun-schade

Reinig uw handen voordat u met behulp van deze medicatie op de huid. Reinig dat gedeelte van huid gezichtsreiniger waar geneesmiddelen moeten worden toegepast. Pat dat deel van de huid met een handdoek. Solliciteer geneesmiddelen op de huid of getroffen epidermis of voor de huid waar u arts u heeft geadviseerd. Het zou dagen of enkele weken kunt u de resultaten te ontdekken zijn te nemen.

Gebruik omdat wordt aanbevolen door de arts voor die beter resultaat. Heeft Differin geneeskunde communiceren met andere drugs? Geneesmiddelen kunnen communiceren met andere drugs zoals vitaminen, kruiden items, om de andere over-the-counter medicatie, mineralen en de huid items die salicylzuur zuurgraad, zwavel en resorcinol bevat. U moet uw beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg of de arts te informeren als u werken met een recept. voorschriftvrije of kruidengeneeskunde voor acne verhelpen. Ongewenste effecten van Differin? Differin geneeskunde heeft een aantal aanwezig zijn met ernstige ongewenste effecten die vaak ongewenste effecten zijn zonnebrand, stijging van de temperatuur lichaam, tijdelijke branden, puistjes op de huid en roodheid van de huid plus een aantal van de belangrijkste ongewenste effecten zijn ongemak in de spieren, stijfheid in de borst, moeite met ademhaling, gevoel van zwakte, afwisseling in de tint van de huid, zwelling in handen, benen, lippen naar de mond en enkels. Waar moet ik op te slaan Differin? Differin moet worden opgeslagen bij 70 graden op vijftien tot dertig graden C. Bare deze medicatie van warmte, licht en vocht.

Vermijd roken gedurende het gebruik van dit geneesmiddel. Houd dit geneesmiddel uit het bereiken van de kinderen en huisdier. Wanneer de werkwijze niet gebruikt weggooien correct.