Amoxicilline

€53.20
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Amoxicilline?

Amoxicilline is een antibioticakuur. De werkzame stof amoxicilline hoort tot de penicilline-antibiotica, een van de meest gebruikte medicijnen bij een bacteriele infectie.

Amoxicilline Pricing

Dosering Prijs Kopen
Amoxicilline 250 mg 21 caps.€53.20 Kopen
Amoxicilline 500 mg 21 caps.€53.90 Kopen

Onderscheid tussen Amoxicilline & Penicilline

Het belangrijkste verschil tussen amoxicilline naast penicilline chemisch gezien in de accumulatie van de aminogroep amoxicilline te polair zijn. Daarmee kan het de gram-negatieve bacteriën effectief voeren. Het belangrijkste verschil in amoxicilline actief is volgens de richting van het brede spectrum van bacteriën. Het is ook oplosbaar in vergelijking met penicilline G. vandaar amoxicilline kan mondeling worden gegeven, omdat het absorbeert beter. Amoxicilline naast penicilline beiden identiek vormen en penicilline werkt goed voor de behandeling van infecties van grampositieve bacteriën, terwijl amoxicilline is nuttig bij de behandeling gram positieve en gram negatieve infecties. Afgezien van Penicilline V, andere penicilline geneesmiddelen kunnen niet worden oraal in te nemen. Maar amoxicilline kan oraal worden ingenomen. Amoxicilline werkt goed in de behandeling van verschillende infecties.

Onderscheid tussen Amoxicilline & Penicilline

Het woord Penicillin vaak misleidend omdat het gevoel gaat naar de algemene groep van verschillende andere soorten antibiotica of misschien enige subgroep van penicilline. De penicilline kan worden gesplitst in andere natuurlijke penicilline naast synthetische of synthetische penicilline halffabrikaat. Deze synthetische of natuurlijke of semi-synthetische penicilline kan worden gesplitst in meer specifieke groepen tot uitgebreide spectrum te creëren. Maar alle penicilline waaronder amoxicilline en penicilline worden geclassificeerd als beta-lactam antibiotica. Penicilline werkt goed in het omgaan met streptokokken.

Het is ook bedreven in het behandelen van de tandheelkundige abcessen en anaerobe bacteriën in de mond. Amoxicilline toont een breed spectrum tegen negatieve bugs. Dit alternatief is gemaakt met betrekking tot de micro-organismen die infectie kan maken. Ook de luchtwegen infecties vertonen een mix grampositieve naast negatieve microorganismen en hier amoxicilline wordt beschouwd als de beste keuze. De tandheelkundige abces of een keelontsteking had kunnen genezen met penicilline of amoxicilline, maar amoxicilline doodt de gram nadelen en de oorzaak van diarree. Dit leidt tot rand naar het beperkte spectrum van penicilline. Amoxicilline is halfsynthetische penicilline en wordt oraal ingenomen. Semi-synthetische penicilline heeft antibacteriële werking, net als ampicilline.

Penicillin antibiotica zijn lage toxiciteit en daarom natuurlijk gecreëerd door het genus Penicillium naast semi-kunstmatig. De meeste brede spectrum drugs uit de antibiotica uit de Penicillium overeenstemt en zij kunstmatig gecreëerd. De positieve bacteriën gram actief in de behandeling van andere infecties en ziekten. De echt geweldig verschil is penicilline is kunstmatig gecreëerd en amoxicilline is semi-kunstmatig gecreëerd. Ongeacht de variaties, zowel amoxicilline naast penicilline immense gebruik in het behandelen van aandoeningen en daarom algemeen aanbevolen door de artsen. Echter, bent u in staat om te haasten voor hen voor het geval u een aantal allergische reacties of bijwerkingen. Linus OraklesNew soorten van anti-biotica in het behandelen van Strep Throat Keelontsteking is een ontsteking en zwelling van de keel, amandelen en lymfeklieren als gevolg van infectie met groep A streptokok bacteriën. Keelontsteking is zeer besmettelijk en ook de bacteriën verantwoordelijk voor het leiden van de aandoening kan gewoon simpelweg worden verworven door het invoeren in contact met besmette mensen. Streptococcus bacteriën zijn in de lucht en ze kunnen door middel van kleine druppeltjes slijm aangemaakt door hoesten of niezen worden verzonden.

De incubatieduur van keelontsteking ongeveer 72 uur en vele symptomen van de ziekte emerge na deze periode. Keelontsteking creëert meestal tekenen en symptomen zoals hoesten, keelontsteking en ongemak, misselijkheid, vermoeidheid, zwakte, hoofdpijn en matige tot hoge koorts. Om het uiterlijk van complicaties, artsen raden omgaan met de aandoening met antibiotica. Hoewel ze zijn gebruikt in keelontsteking remedies voor vele jaren, sommige ouderwetse anti-biotica bijvoorbeeld penicilline en amoxicilline lijken minder efficiënt te worden in het veroveren van de toestand tegenwoordig. Artsen verklaren dat microbiële stammen hebben gemuteerd en substantieel recent ontwikkeld, waardoor sommige behandelingen niet effectief in het elimineren van infecties. De belangrijkste reden voor de verhoogde resistentie van bacteriën tegen penicilline en amoxicilline is inadequate behandeling. Artsen leggen dat elke susipicious activiteit met betrekking tot anti-biotica maakt bacteriën evolueren als veilig uit verschillende geneesmiddelen.

Onderscheid tussen Amoxicilline & Penicilline

Terwijl eerder penicilline en amoxicilline effectief kon genezen keelontsteking, tegenwoordig steeds meer patiënten merken een herhaling van de ziekte direct na de behandeling is voltooid. De laatste tijd uitgevoerd onderzoeksresultaten schatten dat ongeveer 30% van de patiënten die zijn aanbevolen penicilline of amoxicilline merken een terugval van de ziekte. Door hun verminderde potentie in het elimineren van bacteriën, artsen raden aan penicilline en amoxicilline-gebaseerde anti-biotica niet meer gebruiken. Geneeskunde heeft zich snel ontwikkelen betrouwbaarder substituten voor penicilline en amoxicilline. Age anti-biotica heeft ons voorzien van een scala aan nieuwe, efficiëntere medicijnen bijvoorbeeld cefalosporines. Artsen verklaren dat cefalosporines zijn vandaag de dag de beste optie om ouderwets anti-biotica. Cefalosporines zijn krachtiger, betrouwbaarder en veiliger dan penicilline en amoxicilline plus ze kunnen volledig overwonnen keelontsteking in een kortere periode.

Artsen voorwaarde dat cefalosporines genezen microbiële infecties in vier tot vijf keer behandeling, niet 10, zoals in het geval van andere antibiotica. Ook patiënten die zijn aanbevolen cefalosporinen binnen de strategie om keelontsteking zijn minder geneigd om een ​​terugval van de infectie waarneemt. Cefalosporinen kan worden gevonden onder de vorm van pillen of capsules en ze kunnen worden gekocht bij de apotheek. Echter, net als andere anti-biotica, cefalosporines zijn net gestart met een medisch recept plus ze shouldn''t worden gebruikt met de aanbeveling geen dokter ''s.