Avomine 25 mg

€50.50
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Avomine?

De werkzame stof in Avomine is promethazine, een antihistaminicum dat allergische reacties van het lichaam vermindert.

Avomine 25 mg Pricing

Dosering Prijs Kopen
Avomine 25 mg 28 tabl.€50.50 Kopen
Avomine 25 mg 10 tabl.€46.00 Kopen

Bescherming tegen reisziekte met avomine en scopoderm

Bescherming tegen reisziekte met avomine en scopoderm

Het is een natuurlijke behoefte om elke mooie hoek te bezoeken over de hele wereld samen met uw gezinsleden. Echter, soms ziekte reizen kunnen bederven uw vakantie plannen. Reisziekte, ook wel bewegingsziekte, verwijst naar het mengsel van ongemakkelijke tekenen en symptomen die optreden tijdens het reizen op vliegtuigen, auto's, bussen of motorboten. Reisziekte gebeurt wanneer je evenwichtsorgaan raakt verward, precies wat de ogen zien niet echt overeen met de positionering van het lichaam. Bijvoorbeeld, als je reist met een voertuig of boot, ogen vertellen de hersenen dat de organen in beweging zijn echter je lichaam voelt je niets doet. Reisziekte steeds meer in acht te nemen bij jongeren, maar ook volwassenen kunnen worden getroffen door dit probleem bijzonder hoog is beschikbaar in een paniek of angst over het reizen, een schip rit is zeer instabiel of anders je op reis bent lange afstanden op de hobbelige weg. De meest populaire tekenen en symptomen van de aandoening kan worden vermeld als: De bovengenoemde wees erop tekenen en symptomen kunnen zeer ongemakkelijk en kan je hele leuke van naar nieuwe plaatsen te verwennen.

Bescherming tegen reisziekte met avomine en scopoderm

Je bent in staat om te proberen het nemen van een aantal fundamentele preventieve maatregelen om reisziekte die volgen te voorkomen: Mocht u verder worden beïnvloed door reisziekte tekenen en symptomen, kunt u zelfs gebruik maken van een recept geneesmiddelen die zal helpen verlichten uw probleem te maken. Avomine is een goede keuze om te gebruiken om misselijkheid die vaak wordt aanbevolen aan personen die wagenziekte te voorkomen. Om reisziekte te voorkomen met Avomine pillen, moet je een paar uur te gaan voor het begin van je weg. Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel promethazine, die kan werken als een anti-emeticum. Anti-emetica effectief bepaalde boodschappen in de hersenen blokkeren waardoor er geen tegenspraak in visuele boodschappen geleverd aan de geest en wat is waargenomen door het lichaam. Avomine moet 't samen met alcohol worden genomen, omdat dit een ervaring van slaperigheid kan veroorzaken. Geneesmiddelen zal u beter inspelen op de zon te maken, dus probeer in de kleurtoon te blijven en te blijven gehydrateerd gedurende uw reis.

U kunt ook bestrijden reisziekte met een andere aangeduid als Scopoderm medicatie. Scopoderm zijn patches die op uw huid en de resultaten worden in lozing van hyoscine, een anti-braakmiddel stof. Het zal helpen bij het stoppen gevoel van misselijkheid veroorzaakt door reisziekte. Scopoderm moet alleen achter het oor worden toegepast minste vijf uur voor het starten van een uitstap. Je moet beide handen schoon te maken na het aanraken van deze patch als hyoscine kan op de vingers blijven en kan niet worden blootgesteld aan uw ogen. Je nodig hebt om te voorkomen dat het nuttigen van alcohol wanneer u deze patch toe te passen als het kan zeker een negatief effect kan communiceren met behulp van de medicatie. U vindt meer details over reisziekte hier te komen, euroclinix.internet / travel-sickness.html.Travel Ziekte - Don''t Laat het uw vakantie Wreck Reisziekte is heel gebruikelijk. U zult geen betrouwbare statistieken te vinden, maar het is van mening dat, in de Verenigde Staten en ook het Verenigd Koninkrijk, een andere van mensen wordt beïnvloed tot op zekere hoogte. De symptomen omvatten slaperigheid, hoofdpijn, overgeven en misselijkheid.

Bescherming tegen reisziekte met avomine en scopoderm

Wat kunnen reisziekte veroorzaken? Hoewel diverse factoren zoals geur en herinneringen van vorige ongemakkelijke gebeurtenissen spelen een belangrijke rol, het belangrijkste probleem ligt met behulp van de hersenen ontvangen van gemengde berichten. Je geest blijft veel is het tijd verwerken informatie met betrekking tot de positie en beweging uit verschillende gebieden van het lichaam. De machine is effectief - zolang de verschillende middelen accepteren elkaar. Echter wanneer je visie laten weten één factor, het evenwichtsorgaan in je lichaam (die balans bewaakt) informeert u verschillende dingen en ook de receptoren in je huid, spieren, gewrichten en de wervelkolom oneens bent met elk van hen - situaties zijn gevoelig om gewoon te gaan een beetje in de war en ook u won''t voelen heel goed je best. Bijvoorbeeld, zeggen you''re op het schip in zwaar weer: je lichaam informeert u de weg you''re bewegen in overeenstemming met de 'grond' 'onder je. Maar die gegevens zijn gebaseerd op de vloer resterende nog steeds - als je ogen vertellen je de '' grond '' beweegt individueel (want het is de zee). En het is nog erger moet je een kijkje nemen op iets binnen de boot te nemen.

Je ogen vertellen je precies hoe you''re Stationair - terwijl je evenwichtsorgaan eisen dat is zeker niet de situatie. Reisziekte komt veel vaker voor bij jongeren, mogelijk als hun vestibulaire systemen hebben nog niet volwassen, maar ook bij vrouwen die zwanger zijn als gevolg van gewijzigde hormonale niveaus. Wat zijn precies je kunnen doen over dit - afgezien van nooit ergens heen? De oplossing stopt met werken in: 1. Stappen die u kunt nemen. 2. Stuff je kan nemen. Maatregelen u kunt treffen

* Minimaliseer het tegenstrijdige informatie om je geest wordt geleverd door reductie van de hoeveelheid beweging die u blootgesteld bent. Dus, zitten boven de vleugel in een vliegtuig, of in het centrum van een schip, in de voorkant van de trein, of vlak voor de stoel van het voertuig. * Minimaliseren visuele input door een verdere u ogen dichthouden indien mogelijk of brengen op glas indien mogelijk isn''t. * Wanneer uw ogen open zijn, zich te concentreren op iets buiten de auto omdat je hersenen won''t verwachten dat om stil te blijven - in tegenstelling tot, zeg, de stoel voor je. Als het mogelijk is, het gezicht naar voren want dan objecten won''t te bewegen over uw gebied van visie, die inspanning voor de ogen (een reden te meer om te gaan zitten recht tegenover het voertuig) kan zijn. * Probeer niet te zien papier niet stil te blijven staan.

Je moet videogames. * Ademhaling vermindert gevoelens van misselijkheid. * Trek de aandacht weg van je geest door het horen van muziek of het krijgen van een discussie. * Niet eten of consumeren van iets dat het braakcentrum in de hersenen stimuleert. Grote voedsel, vette maaltijden, alcohol en koffie voor bijvoorbeeld thee, koffie en cola al instappen in deze categorie. * Uiteindelijk, als je in staat om het ongemak van het omgaan met die tijd staan ​​bent, het antwoord is om doorgewinterde reiziger worden omdat, met meer ervaring, zal de geest uiteindelijk leren hoe de tegenstrijdige signalen te begrijpen. Dingen die u onderneemt Natuurlijk

Veel natuurlijke behandelingen gebeuren worden aanbevolen voor reisziekte, maar gemberwortel is de enige persoon met een bedrag van wetenschappelijke ondersteuning - ook al is het kleine beetje van kinine in tonic lijkt in het verlagen van gevoelens van misselijkheid. Een andere natuurlijke behandelingen lijken bepaald om de energie van de suggestie (die zeer effectief kunnen zijn). Gemberwortel versnelt het aftappen uit de maag in de darm wat betekent dat je minder geneigd zijn om ziek te zijn. 2g van verse of wortel gemberwortel worden voorgesteld, maar zelfs de gemberwortel koekjes of thee kan helpen. Medicinaal De beste medicijn voor reisziekte is hyoscine hydrobromide, die past bij het belemmeren van massages in het evenwichtsorgaan in het lichaam naar het braakcentrum in de hersenen (minder tegenstrijdige berichten). Hyoscine kan de actieve component in veel proprietary reisziekte pillen (bijv Kwells, Pleasure-Rides), maar zijn helaas, het verdwijnt vrij snel en kan slaperigheid veroorzaken. Vlekken op de huid die hyoscine bevat is ook te vinden op recept.

Ze zijn effectief voor ongeveer 72 uur, maar moeten worden toegepast enkele uren voordat u op reis. Sederende antihistaminica bijvoorbeeld cinnarizine (Stugeron) zal ook effectief zijn. Zij don''t fungeren zo snel hyoscine maar ze blijven langer actief. En terwijl u waarschijnlijk opgevangen in het woord "sedatieve '', kunnen ze slaperigheid. Prochloorperazine (Stemetil) kan soms ook worden aanbevolen voor reisziekte.

Dus, hoewel de resultaten van bewegingsziekte ernstig kan zijn, kunnen zij worden gecontroleerd, en uiteindelijk verwijderd door een combinatie van het doen van de beste dingen en, indien nodig, passende medicatie.