Bricanyl Turbuhaler 500 mcg

€48.50
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Bricanyl?

Bricanyl is een inhaler (turbuhaler) die vernauwde luchtwegen opheft. Er zijn meerdere oorzaken voor vernauwde luchtwegen. Astmapatienten kunnen het benauwd krijgen als gevolg van overgevoeligheid voor bepaalde stoffen.

Bricanyl Turbuhaler 500 mcg Pricing

Dosering Prijs Kopen
Bricanyl Turbuhaler 500 mcg€48.50 Kopen

Drie effectieve medicijnen bronchiale astma verlichten

U zult drie soorten medicijnen vinden om astma (luchtwegverwijders) te verlichten. Fundamentele essentials beta-2-agonisten, anticholinergica, en theophylline.Beta-2 agonistsBeta-2-agonisten zijn verre neven van de adrenaline, maar hebben een iets andere chemische samenstelling om strak op impact op het centrum en de bloedbaan druk. Fundamentele essentials meest effectieve en snelste remedies. U krijgt twee primaire soorten beta-2-agonisten te vinden. Beta-2-agonisten, kortwerkende gaan gedragen na ongeveer een paar minuten, een maximaal effect hebben binnen een half uur en handvat om iets te doen na ongeveer 4-6 uur. Bèta-2 agonisten, langdurig werkend gaat werken op 5-half uur (met betrekking tot het geneesmiddel), maximaal effect bij 30 uur en vervolgens handelen maximaal effect voor ongeveer 12 uur. Beta-2-agonisten zijn te koop om te gebruiken binnen inhalers en stroop (en vaak gecomprimeerd). Tekenen soorten ademde in beta-2-agonisten bevatten Ventolin (TM) (Salbutamol of Albuterol), de Bricanyl (TM) (of terbutaline) en fenoterol (TM) (of fenoterol). Ventolin (TM) en Alupent (TM) (of orciprenaline) kan worden gevonden in siroop vorm.

Beta-2-agonisten zijn beter en hebben ook minder ongewenste effecten wanneer gegeven bij inademing. Als je kleintje wordt geleverd met een astma-aanval en je hebt inhalator beta-2-agonist siroop samen met een beta-2-agonist in uw eigen huis, is het raadzaam om gebruik te maken van de inhalator van beta-2 agonist.Common doeleinden van Beta-2 agonistsYou vindt u diverse voorkomende manieren waarop de bèta-2 agonisten worden gebruikt om een ​​snelle reactie: Beta-2-agonisten (door aërosol of inhalator vrijgegeven dosis), Diskhaler (TM), Rotahaler (TM), Verstuiver, of Turbuhaler (TM)) worden vaak gegeven om de 4 tot 6 uur als dat nodig is voor het tekenen en symptomen van astma, bijvoorbeeld hoesten, hoesten, borst stijfheid of kortademigheid. Siropen beta-2-agonisten zou gegeven worden om de zes uur. Als je kleintje zijn inhalator beta-2-agonist meer moet gebruiken om de vier uur, het is een uiting van ernstige astma-aanval. Je nodig hebt om te overleggen met uw arts van tevoren, hoe verder te gaan in deze situatie. Veel artsen raden het spreken om wat arts om uw zoon of dochter naar de afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis te overwegen, moet dit gebeuren. Veel artsen raden het gebruik van een beta-2-agonist in de eerste manifestatie van een kille, aan de aanscherping van de spieren rond de luchtwegen (bronchospasme) voorkomen. We kunnen stoppen met de bèta-2 agonist wanneer de koude start te verspreiden, indien geen aanwijzingen van bronchiale astma te vinden. De Beta-2-agonisten kan worden gebruikt ongeveer tien minuten voor de training op-oefening veroorzaakt bronchiale asthma.Unwanted effecten van bèta-2 agonistsFor bijvoorbeeld beta-2-agonisten te vermijden zijn lid van het huishouden van de adrenaline, zelfs indien correct gebruikt, zijn ze in staat om spiertremor samen met een lichte stijging van de hartslag. De hoge doses kunnen ernstige hartziekte, zodat frequente doses bèta-2 agonisten mag alleen worden bereikt in het ziekenhuis, onder nauw toezicht van medisch personeel veroorzaken.

Als je kleintje heeft zijn bèta-2 agonisten vaker dan om de vier uur, moet u het programma toe te passen uit uw arts. Als u niet beschikt over een plan van aanpak opgesteld voor tijd, of u zich zorgen over uw kind hebt, moet je om te spreken met een arts, een bezoek aan een arts of breng uw kind in uitzichtloze situaties. Regelmatig gebruik van bèta-2 agonisten kan leiden tot het onvermogen om te voorkomen op baarde bronchiale asthma.The anti-cholinergicAnticholinergic drugs ontspannen de spieren rond de luchtwegen door het leveren van chemische boodschappen niet hetzelfde als individuen gebruikt door bèta-2 agonisten. Een anti-cholinerge is momenteel als Atrovent (TM) (ipratropiumbromide). De Atrovent (TM) zal komen in de vorm van spuitbussen (of inhalator vrijgegeven dosis) en vernevelaar. Anticholinergica veroorzaken geleidelijke versoepeling, licht genoeg spieren rond de luchtwegen.

Tekenen en symptomen van bronchiale astma en Medicijnen voor die behandeling

Simpelweg omdat ze berichten niet hetzelfde als individuen van bèta-2 agonisten, artsen algemeen gebruik maken van de anticholinergische met een beta-2-stimulans, veel betere relaxatie van bronchiale spieren strak dan kan die een bèta-2 agonist alone.Common toepassing van anti-cholinergicAnticholinergic geneesmiddelen kunnen worden gebruikt om astma aanvallen die niet behoren tot het beheer van de bèta-2 agonist alleen gegeven reageren verlichten. Anticholinergica kan nuttig zijn bij het verminderen van kinderen die niet kunnen verdragen of gebruik maken van een beta-2-agonist. Je bent in staat om een ​​anti-cholinerge duren voordat oefening om-oefening veroorzaakt bronchiale asthma.Unwanted effecten van anti-cholinergicAnticholinergic drugs te voorkomen zelden leiden tot ongewenste effecten. Van tijd tot tijd kunnen ze resulteren in een droge keel. Het geneesmiddel mag niet aan uw eyes.TheophyllinesTheophyllines worden doorgestuurd kan worden gevonden als pillen en siropen. Ze creëren een vrij milde ontspanning van de spieren rond de luchtwegen, wat zeer vaak hebben ze ongewenste effecten. Daarom zijn ze vaak gewend om astma te behandelen bij jongeren.

Een paar jaar terug, deze werden gebruikt veel meer. Recente rapporten stellen dat lage dosis theofylline een anti-inflammatoir effect, dat kan helpen ingeademd anabole steroïden effectiever kunnen hebben. Theophyllines moet problemen om de bloedstroom in een bepaald niveau te werken. Wanneer de bloedbaan mate van theofylline niet hoog genoeg gaat het geneesmiddel geen effect. Wanneer de bloedbaan niveau is gewoon te hoog is, kan dit ongewenste effecten gebeuren. De mensen nemen van theofylline moeten periodiek controleren hun bloedbaan niveau door hun physician.Common toepassing van theofylline Theofylline kan het vaakst worden gebruikt om te gaan met degenen die een ernstige astma en willen nog een andere medicine.Unwanted effecten van theophyllineUnwanted effecten, die optreden zelfs als uw bloedbaan niveau bereikt de voorgestelde niveau, onder andere maagklachten, verlies van eetlust en adhd.

Veel geneesmiddelen zijn voorzien van een interactie met theofylline. Erythromycine (een antibioticum meestal gebruikt), bijvoorbeeld, kan de hoeveelheid theofylline in de bloedbaan. Als je kleintje neemt theofylline samen met een arts echt wil een nieuw geneesmiddel suggereren, moet u zeker de arts erkent dat uw zoon of dochter neemt theofylline maken. Een zeer hoge bloedbaan niveaus kan leiden tot ernstige hart-en vaatziekten en seizures.Medicines om bronchiale astma te behandelen? - Kunnen zij worden effectief en veilig Talrijke items die de histamine receptor te blokkeren (antihistaminica) toevallig worden ontworpen om de allergische reacties die aanvallen veroorzaken behandelen in mensen worstelen met atopische astma-aanvallen. Inbegrepen in deze zijn hydroxyzine (Atarax, Vistaril) en het is afbraakproduct cetirizine (Zyrtec). Deze geneesmiddelen slaperigheid. Andere ongewenste effecten omvatten xerostomie en urineretentie, en nog veel meer zelden, verwarring, nachtmerries, angst en prikkelbaarheid. Chloorfeniramine (Chloor-Trimeton), cyproheptadine (Periactin), en difenhydramine (Benadryl) zijn ook oudere antihistaminica.

Zij kunnen worden verbonden anticholinerge ongewenste effecten (xerostomie, verwardheid, urineretentie), bovendien naar de ongewenste effecten van Atarax.The zo bekend als de tweede generatie antihistaminica zou veroorzaken minder slaperigheid opzichte van oudere punten, maar veel dit hype dan hoop. Ze zeggen bijzonder blokkeren h-1 antihistaminicum receptor, en kan onder meer fexofenadine (Allegra), loratadine (Claratin) en azelastine (Astelin). Ongewenste effecten zijn hetzelfde oudere antihistaminica. Slaperigheid met alle antihistaminica is dosis-afhankelijk. Het is raadzaam om te beginnen met een minimale dosis en bouwen up.Among de best verkopende allergie geneesmiddelen op de markt verkrijgbaar is desloratadine (Clarinex). Clarinex is echt een meer recente generatie anti-histamine medicijnen die gepromoot als een snelle oplossing voor allergische reacties. Maar wat veel mensen don '' t weet is het feit dat Clarinex is in feite een klassieke drug, loratadine (Claritine), gepromoot door het farmaceutische bedrijf als nieuwe en verbeterde.

Echter Clarinex doesn''t toe bijna alles aan Claritin (afgezien van meer inkomsten voor dat kas van de fabrikant, omdat Clarinex blijft op patent). Clarinex is eigenlijk een metaboliet (afbraakproduct) van hun voorloper, Claritin. Dit betekent dat twintig minuten nadat u Claritin, zul je krijgen Clarinex, maar you''ll worden met een kleiner bedrag te betalen voor deze dan moet u verplicht Clarinex. Mensen hebben gekregen Clarinex voor een lange tijd, ondanks het feit dat ze didn''t beseffen, wanneer ze nodig Claritin. De organisatie gepatenteerde de metaboliet van het originele product, waarna deed een misleidende studie waar ze in vergelijking met verschillende doses van deze twee geneesmiddelen, een bezoek aan de verkeerde conclusie dat Clarinex werd minder sederende vergeleken met oude drug. Het is misleidend als een medicijn veroorzaakt sedatie, dan grotere doses van het geneesmiddel kan meer sedatie veroorzaken, dus als je niet precies beoordelen van dezelfde doses van het geneesmiddel, wordt u niet het creëren van een eerlijke vergelijking. Dit is toegestaan ​​deze te bevorderen Clarinex, die bedroeg zelfs meer dan dat oude drug die gestaakt octrooi, en die in 2004 werd het krijgen in de buurt van een miljard dollar per jaar in de verkoop. Claritin en Clarinex zo ver als je betrokken bent zijn identiek drug dus neem Claritin en verminderen uw cost.Over-the-counter (OTC) epinefrine inhalatoren bijvoorbeeld Primatene Mist worden over het algemeen gebruikt om milde astma te behandelen.

Meer dan 115 miljoen Primatene Mist inhalers toevallig worden aangeboden in de laatste twee decennia. Deze inhalers echter niet zo gunstig omdat ze verschijnen. Ongeveer 20% van de patiënten met OTC inhaleertoestellen ernstige astma die zorg vereist. Helaas, veel astma-patiënten te vertragen gezondheid gerelateerde behandeling wanneer ze gebruik maken van hun OTC-inhalers, vaak als gevolg van tekortkomingen in de medische ziektekostenverzekering, tot het stadium waarin het te ver zou kunnen worden verleden. OTC inhalers ook sterk toenemen hartslag, en kan niet worden gebruikt bij patiënten met hart- of schildklierziekte. 13 doden, voornamelijk cardiovasculaire, toevallig worden beschouwd te worden aangesloten met behulp van OTC inhalers tijdens de laatste twee decennia. Voor degenen die afgelopen chronische bronchiale astma of verleden ziekenhuisopname voor astma moet je niet OTC inhalers gebruiken. Als astma tekenen en symptomen niet oplossen in twintig minuten na het gebruik van een inhalator OTC, moet u een spoedbehandeling te zoeken. Stalling behandeling wanneer u gebruik maakt OTC inhalers kan leiden in de richting van de algehele ernst en het chronische karakter van de ziekte binnen de lifetime.Prescription kortwerkende luchtwegverwijders (& amp; sup2-2 agonisten) worden ingeademd en het bevorderen van verwijding van de luchtwegen.

Waarschijnlijk de meest algemeen aanbevolen inhalers zijn albuterol (Proventil) en levalbuterol (Xopenex). Ongewenste effecten omvatten tremoren, nervositeit en angst. U zult geen bekende lange termijn ongewenste effecten te vinden. Deze geneesmiddelen worden uitgerust voor tijdelijke verlichting. Wanneer je met hen vaak of met een groeiende frequentie wat betekent dat uw astma erger wordt en ook u verdere evaluatie nodig hebt met een physician.Bronchial astmapatiënten kunnen ook worden gegeven anabole steroïden in pilvorm voor een tijdje van uw tijd. Bijnierschors steroïden kan de ontwikkeling belemmeren bij kinderen en vermindering van botdichtheid, hoewel groeiremming is omkeerbaar. Anabole steroïden onderdrukken van de immuunrespons, groeiende kans op infectie, en het verminderen van de botmineraaldichtheid. Andere ongewenste effecten van anabole steroïden zijn lage bloedbaan suiker, veranderingen in het bewustzijn, misselijk, epileptische aanvallen, of misschien in zeldzame gevallen sterven. U kunt ook tekenen en symptomen als 'de ziekte van Cushing (een overschot productie van cortisol in je lichaam) te ontwikkelen. Inbegrepen in deze zijn afzettingen van lichaamsvet rond de schouders en het gezicht, hoge bloedbaan druk, diabetes, trage wondgenezing, broze botten, staar, acne, spierzwakte, maagproblemen, verlies van je huid, en stemmingswisselingen.

Als mensen worden behandeld voor een lange periode, sterfgevallen als gevolg van bijnier tekort zijn gebeurd met de transfer van tandheelkundige om anabole steroïden inademing, vooral gedurende triggers zoals chirurgie. Je moet niet anabole steroïden voor langere hoeveelheden time.Non-allergische bronchiale astma voeren is echt een chronisch probleem, en moet iets op een andere manier dan allergische bronchiale astma, die kunnen verschijnen en verdwijnen vermijdbaar triggers en periodieke veranderingen behandeld. Chronische bronchiale astma-patiënten de neiging om meer in gevaar doden als ze niet behandeld with.Adrenal corticale steroidsPatients met chronische astma gegeven zou moeten worden ingeademd bijnierschors steroïden. Inbegrepen in deze zijn fluticason (Flonase, Flovent), beclometason (Qvar, Beconase, Vancenase), flunisolide (Aerobid), budesonide (Rhinocort, Pulmicort), en triamcinolone (Azmacort, Nasacort). Ademde adrenale corticale steroïden soortgelijke ongewenste effecten van systemische anabole steroïden, maar enkele veel mindere mate. Bijnierschors steroïden kan de ontwikkeling belemmeren bij kinderen en vermindering van botdichtheid, hoewel groeiremming is omkeerbaar. Anabole steroïden onderdrukken van de immuunrespons, groeiende kans op infectie, en het verminderen van de botmineraaldichtheid. Andere ongewenste effecten van anabole steroïden zijn lage bloedbaan suiker, veranderingen in het bewustzijn, misselijk, epileptische aanvallen, of misschien in zeldzame gevallen sterven. U kunt ook tekenen en symptomen als 'de ziekte van Cushing (een overschot productie van cortisol in je lichaam) te ontwikkelen. Inbegrepen in deze zijn afzettingen van lichaamsvet rond de schouders en het gezicht, hoge bloedbaan druk, diabetes, trage wondgenezing, broze botten, staar, acne, spierzwakte, maagproblemen, verlies van je huid, en stemmingswisselingen.

Drie effectieve medicijnen bronchiale astma verlichten

Onderzoek heeft uitgewezen dat ingeademd bijnierschors steroïden (budesonide) kan worden gebruikt af en toe is er geen voordeel voor regelmatige gebruik van deze medicines.Theophylline (theodur, slophyllin) en ook de gerelateerde aminophylline geneesmiddel is typen xanthine geassocieerd met cafeïne die handelen om de bronchiën verwijden . Aminophylline kan huiduitslag bij veel mensen veroorzaken. Ze kunnen oraal of intraveneus worden gegeven voor astma problemen. Toxiciteit leidt tot aanvallen, onregelmatige hartslag, en bonkende hartslag. Interactie met ciprofloxacine en nog een fluoroquinolone antibiotica (dwz personen eindigend -xacine) naast cafeïne. Ze worden niet veel meer gebruikt vanwege bezorgdheid over de veiligheid en ongewenste effects.Lengthy werkende bèta-2 agonisten toevallig worden gebracht als het verminderen van de eis voor ademde snel verlichting medicatie. Drugs op de markt verkrijgbaar zijn onder andere salmeterol (Serevent) en formoterol (Foradil). Serevent, in 1994 goedgekeurd, verwijdt de lucht passage door het stimuleren van de beta-2 adrenerge receptor. Een minimum van 300.000 kinderen nemen deze drug.Serevent werd geïsoleerd onder de vijf schadelijke drugs nog steeds beschikbaar op de markt door Dr. David Graham van de Food and Drug Administration in getuigenis voor het Congres in november van 2004.

Voor de reden dat getuigenis hij verwees naar Serevent klanten sterven tijdens koppelen hun inhalers.In 1996, volgens de reviews van eigenaardige bronchospasme (een samentrekking van de ademhaling luchtwegen of bronchus dat de ademhaling belemmert en dodelijk kan zijn) met Serevent, de maker begon een flinke multisite gerandomiseerde placebogecontroleerde trial de Salmeterol multi-center bronchiale astma Research Trial (Wise). Het was een 28 weken durende studie naar de veiligheid evalueren van salmeterol (Serevent) en placebo bij de behandeling van bronchiale asthma.115 bovendien bij hun gebruikelijke astma therapie kregen de patiënten Serevent of misschien een placebo. Het onderzoek werd gestopt in 2002 door middel van de studie ''s Data Safety Monitoring Board te wijten aan een stijging van de bronchiale astma gerelateerde sterfgevallen. Analyse van de 26.355 patiënten toonde statistisch aanzienlijk groter tarieven van astma gerelateerde sterfgevallen (13 versus 3, relatieve risico meer dan vier maal) bij patiënten op Serevent.In Afrikaanse mensen in Amerika, die 17% bestaat uit de studie populatie, het onderzoek toonden een statistisch significant grotere hoeveelheid van de ademhalingswegen gerelateerde sterfgevallen en het bestaan ​​bedreigende gelegenheden. Veel nodig is om te geïntubeerd, en hebben een buis zetten verlagen hun keel om ze te laten ademen in verband met de luchtwegen veroorzaakt (20 versus 5 voor placebo, een vier-voudige toename). Daarnaast is er een veel meer dan viervoudige verhoging van bronchiale astma gerelateerde sterfgevallen en bestaan ​​bedreigen ademhalingswegen gelegenheden patiënten die salmeterol vergeleken met individuen die placebo. Over het algemeen is de kans op sterven aan de oorzaak of het krijgen van een bestaan-bedreigende gebeurtenis werd het buigen in de Afrikaanse mensen in Amerika, een andere ontdekking dat statistisch significant was.

De informatie aanbevolen de gevaren van Serevent meer in de Afrikaanse mensen in Amerika in vergelijking met blanken waren. Ook werden ongeveer 50% van de patiënten die een ingeademd corticosteroïd. Bij personen patiënten niet implementeren van een ingeademd corticosteroïd, zijn er aanzienlijk meer bronchiale astma-gerelateerde sterfgevallen in de meeste patiënten die salmeterol in vergelijking met personen die een placebo geweest. De producenten van Serevent aanvankelijk aangetoond gegevens in de richting van de Food and Drug Administration dat de uitkomsten opgenomen in de 28-weken durende studie samen met een 180 dagen follow-up periode. De resultaten voor deze keer periode waren veel beter dan de eerste 28 dagen alleen. Toch was de eerste studie protocol voor elke 28 weken durend onderzoek, en ook de Food and Drug Administration behoorlijk vroeg voor de 28 week eindresultaten, dat ze gepubliceerd op hun eigen site in 2005. Maar de gevaren van lange-agonisten hebben lang geweest known.116 Een langdurig werkende beta-agonisten drugs gepromoot in Nz verbonden was met een stijging van de bronchiale astma gerelateerde sterfgevallen en het werd opgesteld in de markt is er in 1976. Een huidige meta-analyse ( waar gegevens al vrijgegeven studies werden gecombineerd) zoeken bij testen in de afgelopen twee decennia met inbegrip van maar liefst 33.826 bronchiale astma-patiënten die langdurig werkende beta-agonisten aangetoond dat drugs binnen deze klasse zijn harmful.116 het algemeen is er een statistisch significante toename van de vele parameters, waaronder een stijging van astma-exacerbaties hoeven ziekenhuisopnames met 2,6 vouwen, verhoogde bestaan ​​bedreigend exacerbaties van astma met 1,8, en een verhoogde kans op astma gerelateerde stervenden met 3,5 vouwen. Volgens deze stukjes informatie, ik heb geen gebruik van een lange-acting beta-2-agonist raden.

Advair, die bestaat uit Serevent samen met een steroïde, draagt ​​ook dezelfde zwarte doos waarschuwing over verhoogde bronchiale astma gerelateerde sterfgevallen. Dit hasn''t stopte het zich ophoopt 2 miljard dollar in de verkoop per jaar. In lijn met de Wise studie kunnen we niet concluderen dat langdurig werkende beta-agonisten als het samen met anabole steroïden zijn veilig in studies waar 75% van de patiënten had een steroïde is er nog een paar maal verhoogde kans op astma gerelateerde stervenden te hebben. Montelukast (Singulair) en zafirlukast (Accolate) zijn leden van een gloednieuwe generatie van astma medicijnen die leukotrieenantagonisten zijn. Deze geneesmiddelen werken door het onderdrukken van de cysteïnyl leukotrieen CysLT-1 receptor, die actief is in de ontstekingsreactie. In zeldzame gevallen kunnen ze worden verbonden met Churg-Strauss-syndroom, is die ontsteking uit de bloedbaan schepen. Zileuton (Zyflo) kan lupus en lever toxiciteit evenals bloedbaan veroorzaken te worden gecontroleerd om de zes verschillende weken. Ze zijn duur en niet bewezen efficiënter dan anabole steroïden en antihistaminica te worden. Andere nieuwe medicijnen is de mestcel stabilisatoren zoals nedocromil (Tilade) en omalizumab (Xolair). Xolair wordt aangeboden door injectie om de 2-4 dagen.

Deze medicijnen alleen de laatste tijd is goedgekeurd door de Food and Drug Administration, en dus moeten we een wachttijd vast te stellen en uit te vinden houding.