Cilest

€50.70
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Cilest

Cilest is een zogenaamde eenfase anticonceptiepil. Dit houdt in dat alle tabletten in de strip dezelfde samenstelling hebben. Elke pil bevat 35 microgram ethinylestradiol en 250 microgram norgestimaat.

Cilest Pricing

Dosering Prijs Kopen
Cilest 63 tabl.€50.70 Kopen
Cilest 126 tabl.€65.50 Kopen

Anticonceptie pil details en voordelen

Anticonceptie pil details en voordelen

Anticonceptiepillen of orale anticonceptiva zijn meestal de meest populaire anticonceptie technieken, simpelweg omdat ze de maximale bescherming tegen ongewenste zwangerschap. Ze bieden tevredenheid, samen met een vrijheid om te bepalen wanneer u wenst zwanger te worden. De gecombineerde anticonceptiepil is een van de beste technieken om zwangerschap te voorkomen. Het heet gecombineerde anticonceptiepil sinds het gebruik van synthetische vormen van twee vrouwelijke geslachtshormonen in het lichaam: een teveel aan oestrogeen en progestageen. Het voorkomt zwangerschap door het stimuleren van het hormonale evenwicht en de menstruele periode van het vrouwelijk lichaam.

Door de jaren heen de gecombineerde anticonceptiepillen zijn gegroeid zeer betrouwbaar te zijn, vanwege de opmerkelijke mogelijkheid om uw levensstijl past en vereist evenals de opvang van verschillende hormonale specificaties van verschillende vrouwen. De manier waarop de Anticonceptiepillen werken: De synthetische versies van een teveel aan oestrogeen en progestageen opereren op 3 manieren, houdt je tegen om zwanger te raken in dit tijdperk. Allereerst wordt de eisprong vermeden, naast het beperkt de ontwikkeling van het baarmoederslijmvlies en de derde het baarmoederhalsslijm wordt dikker. Wanneer het baarmoederhalsslijm wordt dikker, de zaadcellen niet in de baarmoeder te kunnen gaan. Ook de mix van die hormonen in het lichaam niet het verlichten eieren in de sex klier in te schakelen, om ervoor te zorgen dat er geen ei kan worden verkregen voor de bevruchting. Meest gebruikte combinatie Anticonceptiepillen:

U vindt er verschillende soorten gecombineerde anticonceptiepillen die normaal worden genomen voor een periode van 3 weken, dan is een zeven dagen pauze te vinden. Indien deze naar behoren en vaak wordt genomen voor een periode van 3 weken, zou je dan beschermd worden voor die volledige cyclus van 28 dagen. Een paar van de gemeenschappelijke orale anticonceptiva zijn Yasmin, Microgynon en Dianette. Yasmin is meestal de meest populaire gecombineerde anticonceptiepillen die je beschermen tegen onverwachte zwangerschap. Daarnaast verminderen ze de kans op gewichtstoename, wat vaak gebeurt samen met andere pillen.

Het moet worden gebruikt op de eerste dag van de periode en kan onmiddellijk bieden u bescherming. Echter, de pil zou moeten worden voorkomen wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of er een gezondheid achtergrond van bloed stollen, beroerte, baarmoeder- of borstkanker, hoge bloedbaan druk en nier- en leverziekten. Microgynon, een andere combinatie anticonceptiepil, heeft aangetoond dat 99% goed op het beheersen van de zwangerschap te worden. Het moet worden gebruikt op de eerste dag van de menstruatie voor effectieve bescherming. Vertraging pillen kan ook nuttig zijn voor het geval van endometriose of pijnlijke menstruatie.

U kunt de aankoop Microgynon als je niet zwanger bent, borstvoeding geeft, gaan door vaginale bloeden en hebben afgelopen beroertes. Dianette is niet alleen effectief voor het regelen van de zwangerschap, maar bovendien goodies acne probleem en hirsutisme (overbeharing). De vervanger van het lichaam hormonen aanwezig zijn binnen het verminderen van de haargroei effectief. Vertraging pillen zou een periode van 3 weken van de maand te worden genomen, net als Yasmin en Microgynon. Echter, enkele van de bijwerkingen van deze pil verhoogd dikker en verminderde libido. Mocht u lever- of nierproblemen, hoge bloedbaan druk, hart-en vaatziekten, zwangerschap of borstvoeding lijden, dan niet zulke pillen in te nemen. Het beste is om uw arts te praten bij het overwegen soort gecombineerde anticonceptiepil zoals elk vrouwelijk lichaam bevat een andere tolerantie level.Everything u wilt weten over orale anticonceptiva Orale anticonceptiva samen met andere tandheelkundige anticonceptie wordt voornamelijk gedaan om zwangerschap te voorkomen.

Anticonceptie pil details en voordelen

Ze zijn receptplichtige geneesmiddelen die zijn opgebouwd uit synthetische hormonen in het lichaam. De hormonen in het lichaam belemmeren uw menstruatie om ongeplande zwangerschap te voorkomen. Een dame zwanger wanneer een eicel wordt bevrucht door de zaadcellen in het menselijk lichaam gelanceerd. Orale anticonceptiva functies door aanpassing van de vrouwelijke geslachtshormonen in het lichaam om ervoor te zorgen dat er geen eierstok wordt gelanceerd van ei en dus niet zwanger wordt. U krijgt twee soorten anticonceptiepillen-gecombineerde anticonceptiepil en kleine-pillen te vinden. Gecombineerd anticonceptie is een mix van synthetische teveel aan oestrogeen en progestageen hormonen in het lichaam, zoals de kleine is slechts opgebouwd uit alleen progestageen. Het bestaan ​​van alleen progestageen in de kleine pil heeft geen invloed op de prestaties. Het blijft concurrerend met andere anticonceptiepillen. De vervanger vrouwelijke hormonen in het lichaam resulteren in het lichaam denkt dat de eisprong is gebeurd om ervoor te zorgen dat er geen ei wordt gelanceerd in de eierstok.

Vervolgens verdikt het baarmoederslijmvlies om ervoor te zorgen dat het sperma is niet te gaan in de baarmoeder in staat, en ten slotte het verdunners het baarmoederslijmvlies om ervoor te zorgen dat er geen ei heeft de capaciteit om zich te hechten. In door dit te doen, is de bevruchting van de eicel zich niet voor, samen met een dame niet zwanger te worden. Deze pillen zijn eigenlijk bijna 100% effectief date. De meest typische en populaire voorbehoedsmiddel is Yasmin anticonceptiepil en Cerazette pil. Yasmin: Yasmin pil zijn over het algemeen gebruikt door dames die boven de 18 jaar oud. Het biedt een superieure onmiddellijke verdediging tegen zwangerschap, het moment dat u neemt het op de eerste dag van de periode. In bepaalde situatie, is het ook meegenomen naar de vijfde dag van uw menstruatie, maar gedurende die week moet je een andere anticonceptie technieken zoals condooms te gebruiken. De allerbeste factor over Yasmin is reduceert de kans op het aantrekken van gewicht of een opgeblazen gevoel in je lichaam, als het zou kunnen gebeuren, samen met andere tandheelkundige anticonceptie.

Daarnaast is het voor lekkers acne probleem samen met het verbeteren van de uitstraling van de huid. Dit alles gebeurt als gevolg van de synthetische hormonen in het lichaam opgenomen in vertraging pillen. Vertraging pillen niet geschikt is voor u persoonlijk voor degenen die hebben een gezondheids-achtergrond van beroertes, geelzucht, abdominale of vaginale bloeden, elk type van bloed stollen, baarmoeder- of borstkanker, nier- en leverziekten of hoge bloedbaan druk. Cerazette: Cerazette is vaak bekend als een pilletje installeren daar het bestaat uit slechts één synthetisch hormoon bekend als progestageen, maar blijft concurrerend met alle andere tandheelkundige pil zijn. Het wordt beschouwd als een meer verstandige keuze voor die individuen dames die negatieve effecten als gevolg van een teveel aan oestrogeen hormoon ervaren. Het bezuinigingen op het ongemak hele periode en is een prachtige opluchting voor de mensen met dysmenorroe. Cerazette moet dagelijks worden genomen, voor de hele maand.

Echter, je moet elke dag dat je vergeet om de pil op de juiste tijd te aanvaarden, bent u om te gaan maar liefst 12 uur in de normale tijd staat. De consumptie van Cerazette kan af en tonen enkele vaak voorkomende bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn, braken, buikpijn en een verminderd libido. Je nodig hebt om een ​​arts te raadplegen bij het overwegen van tandheelkundige anticonceptiepillen.