Differin

€68.20
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Differin?

Differin is een receptplichtige gel, die wordt gebruikt voor de behandeling van acne. De werkzame stof in Differin is adapalene 0,1%. U kunt hier meer informatie lezen en Differin online met consult bestellen.

Differin Pricing

Dosering Prijs Kopen
Differin gel 1mg/g Tube€68.20 Kopen
Differin creme 1mg/g€57.50 Kopen

Emotionele impact van Acne

Acne maakt vaak patiënten voelen zich onaantrekkelijk, in verlegenheid gebracht, zelfbewust, en ongemakkelijk in sociale situaties. Ze hebben de neiging om depressief dan patiënten zonder acne. Het is bewezen dat zelfmoordgedachten is veel vaker voor bij acne-patiënten in vergelijking met patiënten met andere ziekten van de huid. Emotionele nood meest waarschijnlijk is zeker een irritante factor voor acne. Onder stress onze bijnieren worden gestimuleerd om meer hormonen in het lichaam te maken. Een van deze eenvoudige hormonen in het lichaam (dehydroepiandrosterone) vaststaand feit aan de huid 'van de huid olie klieren te stimuleren, en dit kan leiden tot verergering van acne.

Emotionele impact van Acne

Zo kan voor de reden die manier iets van de vicieuze cirkel wanneer de acne zelf was de reden voor de stam, de stam dan als een element irriteren de acne. Kosten zou men [reden patiënten don''t zoeken zorg], in het bijzonder als een individu niet verzekering of misschien hebben verzekering is niet voldoende om te betalen voor medicijnen in aanvulling op een reis naar het kantoor van een arts 'te zijn. Inertie of ontkenning misschien twee een aantal andere redenen. Er is geen twijfel, wanneer een jeugdig persoon, of misschien een persoon van alle leeftijden, brengt een bezoek aan een arts voor elk probleem, dit probleem, ongeacht wat het zou kunnen zijn, is echt een ernstig probleem. Het moet serieus worden aangepakt. Zeker, er is geen enkele omstandigheid dat een arts een klacht van een patiënt dient te bagatelliseren. Ons doel is om de behandeling van acne, en, zodra het is verbeterd, is het emotionele conflict overheen ook verbeterd, gewoonlijk aanzienlijk.

In het algemeen, er is nauwelijks een zorgverlener kan uitvoeren met een patiënt die niet compatibel is. Zeker je can''t hun medicatie toe te passen voor hun rekening. De allerbeste we in staat zijn om te doen, is het ontwerpen van een aanvaardbaar, idealiter eenvoudige, een plan voor de behandeling en ook om het zorgvuldig en duidelijk uit te leggen. Systemische retinoïden, via isotretinoïne, kwam op de markt in september 1982 en sindsdien een belangrijke verschil aan patiënten met zeer ernstige acne, acne littekens en inflammatoire acne die niet reageren met andere maatregelen. Na stel ik een tretinoïne voorbereiding (bijvoorbeeld Retin-A ®), verzoek ik de persoon om het te gebruiken op bed tijd samen met een benzoylperoxide voorbereiding elke ochtend. Nadat ik gebruik Differin® gel (adapaleen), ik laat hen weten het uit doesn''t plus ze alles kunnen zij de voorkeur geven aan elke ochtend en nog een andere zet tijdens de nacht. Veel mensen moeten beter snel te krijgen, die de ... uitdaging in het verklaren van anticipatie voor de therapie kan zijn. Ik laat ze weten het zal enkele weken duren voor ons allemaal om de perfecte resultaten van deze middelen te bepalen dus ik meestal hun eerste follow-up bezoek in 2 verschillende weken. Manifestaties van Psychische nood o Acne heeft lang geïdentificeerd door dit soort beroep net als een reden voor psychische nood aan patiënten. o Reacties op de kwaliteit van het bestaan ​​vragenlijsten correleren met de ernst van de acne.

o Acne patiënten over het algemeen negatieve bewustzijn van zichzelf vanwege hun acne. Depressie en suïcidale ideeën veel vaker binnen deze groep. o Deze reacties zijn gelegen boven de leeftijd spectrum. o Onderbrekingen in de familie bestaan, kunnen gestart worden door degenen die lijden, wat leidt zelfs naar echtelijke stam. o emotionele nood het meest waarschijnlijk is zeker een irritante factor voor acne, en daarom kan een vicieuze lus te genereren. o Artsen moeten zich bewust zijn van borden tonen depressie voor patiënten. Evaluatie en Behandeling o Kwaliteit-van-bestaan ​​vragenlijsten kunnen worden gebruikt om een ​​patiënt 'is emotionele gezondheid te evalueren, dat is iets wat artsen moeten denken over meer serieus. o Een zorgverzekeraar mag geen patiënt 'klacht over acne bagatelliseren. o Emotionele verbetering volgt in het algemeen verbetering binnen de fysieke manifestaties van acne. o Benzoylperoxide formuleringen zou zijn de meest bruikbare over-the counter geneesmiddelen bij acne gevallen.

o Patiënten krijgen een overweldigende verleiding om hun letsels knijpen simpelweg omdat ze geloven dat dit is eigenlijk de snelste methode om acne te genezen. o Patiënten soms noncompliant, eventueel voor psychologische redenen, maar je zal grenzen aan de arts kan uitvoeren in dergelijke gevallen te vinden. Uiteindelijk kan voldoen, kan de patiënt 'is responsibility.Dealing met Teen Acne - Controle Acne. Als je voldoende tijd is voorbij en ze niet te verbeteren, I''ll verhogen de adapaleen en benzoylperoxide tot twee keer per dag. Moeten zij populair laesies, zou ik het antibioticum te schakelen. Verschillen tussen de tiener en volwassen huid o Teenage huid is meestal vetter dan volwassen huid, omdat de stormloop van hormonen in het lichaam gedurende de adolescentie versnelt de productie van talg. o Dehydroepiandrosterone sulfaat, testosteron, en dehydrotestosteron stimuleren van de talgklier gedurende de adolescentie, en dat is de reden waarom de vette huid is echt een bijzondere zorg van kinderen en jongeren. o De voortdurende stroom van hormonen in het lichaam leidt tot acne die snel kan afwisseling in de hoeveelheid van de intensiteit. o Hormonale veranderingen beïnvloeden de norm van de patiënt 'is acne, welke reactie op de therapie beïnvloedt. o Tieners hebben de neiging meer vatbaar voor acne mechanica te zijn, als gevolg van wrijving van sportartikelen.

Tailoring Therapy o Iemand die presenteert met milde, comedonal acne goed reageren op de eerste lijn acne remedies, bijvoorbeeld topische retinoïden met benzoylperoxide als een tandheelkundige antibioticum, maar hormonale veranderingen kan de effectiviteit van deze therapie 'hinderen. o Dr. Jan Horzels suggereert wachten gedurende ten minste 6 dagen vóór wijzigt acnetherapie, waarna dit te doen door het veranderen van de dosering of het soort één geneesmiddel op een gegeven moment. o Zijn eerste lijn behandelingen zijn een actueel retinoid, bijvoorbeeld adapaleen (Differin®), de hele dag en benzoylperoxide tijdens de nacht. o Als acne ernstiger zijn of niet verbetert, stelt hij met behulp van adapaleen en benzoylperoxide gelijktijdig twee keer per dag. o Indien samen gebruikt, benzoylperoxide moet eerst worden, met adapaleen bovenaan, omdat retinoïde niet destabiliseren in zonlicht. Wat Tieners liever in Acne therapie o Eenvoud van het gebruik is primair. o Een mix van een actuele retinoïd en benzoylperoxide is Dr.

Jan Hornets 'eerste-line optie voor deze leeftijdsgroep. o Gels zijn meer geschikt voor crèmes ze assist wijze overtollig talg, alsmede hun structuur veel meer aanvaardbaar voor tieners. o Het toevoegen van een tandheelkundige antibiotica om platte plaatselijke behandeling zou kunnen helpen versnellen verbetering. Het antibioticum moet worden gestopt wanneer de huid verdwijnt. o Voor tieners op isotretinoïne, konden beide doses gegeven worden gelijktijdig om verwarring te verminderen en overgeslagen doses. Hormonale therapie in Tieners o Tiener vrouwen die tandheelkundige anticonceptie gebruiken hun huid arts te vragen zou moeten worden bij sommigen bekend arts als ze nog niet hebben geraadpleegd één. o Vrouwen waarvan acne fakkels voor het begin van hun menstruatie zijn perfecte kandidaten voor hormonale therapie. Weg te blijven van Onjuiste Habits o Het niet naleven kan de slechtste gewoonte onder tieners te zijn, hoewel de meeste zal vasthouden aan de therapie. o blootstelling aan de zon kan een probleem zijn wanneer de tiener is het aanbrengen van een volwassen actuele retinoïd, bijvoorbeeld Retin-A. Omschakelen naar adapaleen, die niet lichtgevoelig, kan een betere optie.

o Suiker en ongezond voedsel lijken niet te acne verergeren. Hyperpigmentatie en huid schade o Tieners moeten begrijpen dat plukken aan de oorzaken van acne littekens die littekens zijn blijvend. o In een donkere huid patiënten, zelfs mensen die niet manipuleren hun letsels kunnen gebieden van hyperpigmentatie te ontwikkelen. o Hyperpigmentatie kan behandelen met een mix van een actuele retinoïd en hydrochinon zijn. Zelf-behandeling o Tieners zijn bijzonder gevoelig voor acne remedies aangeboden op de televisie, over-the-counter, of misschien in de voeding winkels. o Als de tiener gunsten, veel van deze middelen zou kunnen zijn lopende, terwijl op conventionele therapie.

Ontwikkelen Rapport o Het is van vitaal belang van de patiënten vertrouwen op de huid arts om gevoelige en persoonlijke geworden. o Informatie geleerd van gesprekken met tieners mag niet worden uitgekeerd aan ouders. o Aanduiden nieuwsgierigheid naar de tiener als persoon helpt beginnen aan een goede relatie.