Doxycycline (malaria) 100mg

€45.00
Waardering: - gebaseerd op 2 stemmen

Beschrijving

Doxcycyline ter preventie malaria

Doxycycline is een efficient middel ter preventie van malaria. Het doodt de malariaparasieten in de lever en het bloed.

Doxycycline (malaria) 100mg Pricing

Dosering Prijs Kopen
Doxycycline (malaria) 100mg 48 caps.€45.00 Kopen
Doxycycline (malaria) 100mg 56 caps.€50.70 Kopen
Doxycycline (malaria) 100mg 64 caps.€56.00 Kopen

Anti Malaria Drug Therapy

Anti malariamiddel Therapy heeft de aanbeveling van de deskundige als gevolg van resistentie tegen geneesmiddelen, en ongewenste effecten, en je moet dit voorafgaand aan het vertrek op vakantie te doen. Dit korte artikel geeft een overzicht van de populaire anti-malariamiddelen, alsook hun mogelijke ongewenste effecten. Chloroquine en Proguanil genoemd Paludrine de vroegste en vele breed gebruikt zou zijn. Hun veiligheid op lange termijn zijn echter van mening jaarlijkse eye check-ups worden voorgesteld na 3 jaar van chloroquine gebruik. De inzichtelijke ervaring geeft aan dat ze betrouwbaar tijdens de zwangerschap, ook al wordt gesuggereerd dat foliumzuur 5 mg dagelijks in het regime wordt gezet tijdens de zwangerschap wanneer proguanil wordt genomen. Helaas, er is nu algemeen potentieel om te gaan met deze medicijnen, waardoor ze een kleinere hoeveelheid goed in bepaalde delen over de hele wereld. Met betrekking tot de plek om te bezoeken, zijn ze alleen of samen genomen.

Anti Malaria Drug Therapy

Vakantiegangers moeten beginnen antimalariamiddelen minimaal per week voor de reis, voornamelijk om er zeker van dat ze niet reageren op de medicatie te maken, blijven hoewel er en niet minder dan vier dagen na vertrek een malariagebied. De typische dosering voor volwassenen is chloroquine twee pillen een keer per week samen met proguanil twee pillen per dag, waardoor maar liefst 16 pillen per week. De primaire zijde-resultaten van de chloroquine / proguanil combinatie, afgezien van een ongemakkelijke smaak, zijn misselijkheid, maagklachten en mond maagproblemen. Chloroquine mag niet worden genomen door degenen die momenteel worstelen met epilepsie en hebben epilepsie eerder gehad, of door personen die lijden aan psoriasis, een typisch huidaandoening. Er is al veel discussie rond het gebruik aangeduid als Larium voor malaria profylaxe mefloquine. Publiciteit in de media en de tegenstrijdige medische adviezen hebben om verwarring gebracht, en vervolgens een aantal vakantiegangers nemen niet elke drug profylaxe dan ook voor landen waar het wordt aangeraden. Dit kan leiden tot potentieel bestaan ​​bedreigende malaria-infectie.

Iedere reiziger dient na te denken over de voordelen en nadelen van mefloquine en kies als de medicatie is geschikt voor hun rekening. Alle medicijnen hebben bijwerkingen, en onderzoek heeft uitgewezen dat mefloquine problemen bijvoorbeeld duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, levendige dromen en depressie kunnen veroorzaken binnen een paar mensen, die deze klachten lijken te beïnvloeden vrouwen groter dan bij mannen. Onderzoek onlangs aangetoond dat ongeveer een kwart van individuen mensen die mefloquine evenals een achtste nemen chloroquine en proguanil ervaren problemen. Sommige onderzoek heeft aangetoond dat, binnen tien procent mensen, de ongewenste effecten bemoeid met de geplande activiteiten, alsmede in één op de 10.000 mensen een ernstige bijwerking gebeurd. Enkele ongewenste effecten kennen mefloquine, vooral hoofdpijn en levendige dromen, kan bevorderd worden indien u een halve tablet tweemaal per week maken. Bijna alle ongewenste effecten mefloquine starten binnen drie dagen na het begin van de drug en voorkomen binnen drie dagen voorkomen. Er wordt gesuggereerd dat je gewoon beginnen met mefloquine een minimum van twee dagen voordat u op reis om ervoor te zorgen dat of geen bijwerkingen optreden die u in staat om te veranderen naar een andere drug zijn.

Studies uit Afrika blijkt dat mefloquine werkt beter bij het stoppen van malaria-infectie dan een mix van chloroquine en proguanil, 90 procent in vergelijking met 60-70 procent. Mefloquine kan ook gemakkelijk te nemen omdat het een wekelijks dosis, die thans is goedgekeurd voor gebruik gedurende ongeveer twaalf maanden. Het is echter relatief kostbaar. Als vakantiegangers tolereren mefloquine en blijven op een hoog risico op malaria-infectie, moet je gaan voor 2-drie jaar. Mefloquine is gebruikt door meer dan 6.000 medewerkers Peace Corps voor slechts twee tot drie jaar zonder bewijs van ernstige bijwerking.

Mefloquine is eerste optie voor plaatsen dat er gemeenschappelijke chloroquine weerstand, bijvoorbeeld sub-Sahara Afrika, de Amazone. com wastafel en delen van Zuid-Oost-Azië. Mefloquine is niet geschikt voor iedereen die binnen de eerste 12 dagen van zwanger zijn, vrouwen die borstvoeding geven of dames die misschien zwanger binnen drie verschillende weken van het gebruik van de laatste tablet niet wordt voorgesteld voor een extra vrouwen. Er wordt echter steeds meer aanwijzingen dat de dames die mefloquine hebt genomen in de vroege stadia van zwanger zijn, of gewoon voor om zwanger te raken, hebben niet de symptomen van een verhoogde kans op het krijgen van een jong kind met aangeboren problemen in vergelijking naar de achtergrond risico . Personen met het verleden epilepsie of misschien wel een sterke genealogie van epilepsie. Degenen die enige psychische problemen, e. g. depressie, paniekaanvallen of stemmingsstoornissen. Degenen die het hartritme problemen hebben. Mensen wier baan rekenen op een hoger bedrag aan coördinatie, voor vliegreizen bijvoorbeeld vliegtuigen piloten of professionele duikers. Het is niet geschikt voor jeugdige kinderen onder de 5 kg. Voor kinderen tussen 5-13 kg is niet gemakkelijk te onderbreken in de pillen om de juiste dosis te verkrijgen, die 5 mg / kg, omdat de tablet uit 250 mg mefloquine, en daarom onder een kwart van de tablet vereist. Tot nu toe vindt u geen pediatrische formuleringen beschikbaar.

Tenslotte personen met leverproblemen of ernstige nierziekte. De 3e alternatief is zeker het antibioticum doxycycline, een soort tetracycline. Veel van de goed vond door Australische vakantiegangers, maar de Britse overheid vooral aanbevelen voor vakantiegangers naar de grensgebieden van Thailand / Myanmar (Birma) en Thailand / Cambodja, samen met de westelijke provincie van Cambodja, waar falciparum malaria is vaak resistent tegen zowel chloroquine en mefloquine. Onderzoek heeft aangetoond dat doxycycline geeft ongeveer 85 procent bescherming tegen malaria-infectie, hoewel dit effect snel daalt als de naleving slecht. Doxycycline wordt geleidelijk wennen door het grotere risico reiziger naar Afrika bezuiden de Sahara als mefloquine is gecontra-indiceerd of misschien is er een verlangen om niet te gaan. Doxycycline wordt voorgesteld voor korte termijn profylaxe, voor enkele-4 enkele weken, en maken zich zorgen over de mogelijke ongewenste effecten beperkt het gebruik ervan voor uitgebreid. Balanceren van deze ongewenste effecten, doxycycline biedt goede anti-malaria bescherming, alsmede bezuinigingen op de incidentie en de periode van de reizigers '' diarree. Doxycycline mag niet worden ingenomen door vrouwen die zwanger zijn of kinderen jonger dan tien zijn. Amerikaanse aanbevelingen staan ​​het gebruik ervan binnen de kinderen van acht of hoger jaar.

Het zou moeten worden genomen met liberale hoeveelheden vloeistof te zweren en ongemak in de slokdarm te vermijden. De primaire zijde-effect is het feit dat veel mensen zich zeer ontvankelijk te stralen van de zon en worden gemakkelijk Sunburnt. Doxycycline grijpt het gebruik van de anticonceptiepil die wordt aanbevolen dat de dames ook barrière technieken van anticonceptie gebruiken binnen de eerste 2 dagen van de beginnende doxycycline. Vrouwen die regelmatig doxycycline misschien kwetsbaar voor terugkerende vaginale spruw. Malarone is een mix van atovaquon en proguanil, en je moet het nodig hebben als u allergisch ofwel proguanil of atovaquon bent. Personen met nieraandoeningen, mag niet Malarone nemen. Precies hetzelfde geldt voor mensen worstelen met depressie, psychische aandoeningen en epilepsie. Als u zwanger bent of denkt over zwanger bent, praat dan met uw arts, maar de beste weg vooruit is het meest waarschijnlijk duidelijk van Malaria regio te sturen. Tot slot, ook als u alle voorzorgsmaatregelen zult hebben genomen bent u in staat om na te denken over, als je denkt koortsig bezoek een arts, zelfs wanneer het een tijdje als je eenmaal terug te keren.

Je can''t voorzichtig genoeg zijn, en alleen maar herinneren geen medicatie werkt 100% van de tijd zo don''t vergeet de rest van de preventieve measures.Five Soorten malariaprofylaxe Vaccinatie Drugs direct beschikbaar voor Travel Protection Malaria blijft uitgestorven binnen de U te zijn. s. Staten, omdat het begin van de jaren vijftig. Vanwege de intense overheidsinterventies in het begin van de twintigste eeuw, is malaria in de VS bijna onmogelijk geworden. Wat is niet mogelijk, echter, is de ziekte vangen internationaal en transporteren van het in het land. Elk jaar, ongeveer 1500 AL. s. Stelt vakantiegangers brengen malaria samen naar huis. Het kennen van de natie u reist ontmoetingen malaria puistjes, je moet vragen voor de goede malaria profylaxe, of, medicijnen die malaria te voorkomen. Niemand die woonachtig zijn in de U. s. Lidstaten moeten unindustrialized naties of landelijke delen te bezoeken over de hele wereld zonder rekening te verkrijgen van een reis-vaccinatie. Zelfs wanneer you''re aanvankelijk in het land u van plan bent op gaat, je bent niet veilig voor haar lokale ziekten. Personen die don''t nemen preventieve maatregelen om hun eigen gezondheid te beschermen, terwijl in het buitenland zetten hun lichaamsbouw in infectiegevaar. Voor malaria, zal u vijf soorten malaria medicijnen beschikbaar voor vakantiegangers, elk met verschillende voordelen en onderwerpen vinden:

Doxycycline Deze betaalbare geneesmiddel kan elke dag voordat u korting, die erg handig voor vakantiegangers die niet naar een travel clinic minimaal twee dagen voor vertrek kan worden genomen. Dit goedkoper merk heeft echter gemeenschappelijke ongewenste effecten bijvoorbeeld maagpijn en de huid gevoelig. Dit kan ook leiden tot candida albicans bij vrouwen die kwetsbaar zijn voor hen bent. Atovaquon / proguanil (Malarone) Dit geneesmiddel kan ook gemakkelijk worden genomen slechts een of twee dagen voor de landing in uw land van bestemming, maar het is vaak duurder.

Anti Malaria Drug Therapy

Echter, in tegenstelling tot de goedkopere tegenhanger, Doxycycline, Malarone biedt vrijwel geen ongewenste effecten. Primaquine Dit is eigenlijk de laatste dagelijks medicijnen beschikbaar die ook iemand kunnen worden genomen om de dagen voor vertrek. Het is anders voor de reden dat het bijzonder gemaakt voor de P. vivax malaria soorten. Als het gebied dat u van plan bent een bezoek brengt deze soorten malaria, dan primaquine past bij uw behoeften. Chloroquine Als youre gaan voor een lange reis ergens, vertragen pillen werkt, omdat het alleen per week wordt gehouden. Het is ook veilig voor vrouwen die zwanger zijn. Mefloquine (Lariam) Net als Chloroquine, wordt deze drug wekelijks genomen en het is veilig voor vrouwen die zwanger zijn.

Ook net als Chloroquine, vakantiegangers hebben om te beginnen met het nemen van Lariam twee dagen voor vertrek de natie. Deze geneesmiddelen niet door iedereen en niet efficiënt overal. Mensen die andere geneesmiddelen of die bepaalde gezondheidsproblemen hebben moeten met een zorgverzekeraar over mogelijke complicaties te praten. U vindt er ook delen over de hele wereld resistent tegen bepaalde vormen van malaria medicatie. Zo zal Chloroquine niet vakantiegangers waarschijnlijk naar Zuid-Amerika, Afghanistan en tal van andere landen te beschermen. Voor het verlaten van de natie, te raadplegen reizen arts die u kunnen helpen kiezen welke malaria profylaxe bij u past.

Voor medicatie die de minste ongewenste effecten oplevert, van plan op het begin van de medicatie twee dagen voordat u korting. U kunt zelfs een ander soort reizen vaccinatie voor ziektes bijvoorbeeld tyfus, hepatitis A en hepatitis B, die gebruikelijk zijn in veel delen over de hele wereld nodig.