Evra pleisterpil

€76.70
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Anticonceptiepleister

Evra is een anticonceptiemiddel in de vorm van een pleister. Deze pleister werkt in principe hetzelfde als de anticonceptiepil.

Evra pleisterpil Pricing

Dosering Prijs Kopen
Evra pleisterpil 9 st.€76.70 Kopen
Evra pleisterpil 18 st.€124.50 Kopen

Contraceptieve pleisters - een alternatieve keuze aan de pil

Geboortebeperking is echt een noodzaak voor dames die bent als misschien je bent en van vitaal belang bij het voorkomen van een ongeplande zwangerschap. Condooms, waren in eerste instantie de belangrijkste bron voor het stoppen van een dame uit om zwanger te raken. Echter onbetrouwbaarheid vervolgens de ontwikkeling van hormonale anticonceptie gebracht. Vandaag vindt u authentieke hormonale anticonceptie beschikbaar via recept, dat in het tegenhouden van vrouwen uit om zwanger te raken veel effectiever en hebben bewezen effectief te vinden. U krijgt drie hormonale anticonceptie technieken beschikbaar, tandheelkundige anticonceptiepillen, anticonceptie ringen en anticonceptie patches. Van de drie, de tandheelkundige pil was typisch het meest populair onder vrouwen.

Contraceptieve pleisters - een alternatieve keuze aan de pil

Echter, naarmate de tijd verstrijkt, een andere hormonale technieken zijn gelijk erkenning verworven. Onder de hormonale technieken van anticonceptie, worden anticonceptie pleisters geliefd bij sommige vrouwen boven de tandheelkundige anticonceptiepillen. In tegenstelling tot de verantwoordelijkheid geconfronteerd met herinnerend aan de pil elke dag te aanvaarden, worden de patches dacht heel eenvoudig te gebruiken. Dientengevolge een anticonceptiepleister is ontdekt een geschikte optie voor de anticonceptie pillen worden. Dit transdermale patch zal op het gebruik van uw huid, het leveren van de synthetische hormonen in het lichaam binnen worden gebracht. Een gebied bevat synthetische versies van deze twee natuurlijk voorkomende vrouwelijke hormonen van overtollige oestrogeen en progestageen het lichaam. Momenteel kan Evra pleister het enige anticonceptiepleister in de markt te zijn. Langs de kant van de pleister die op de huid is aangebracht omvat de hormonen in het lichaam, die beschikbaar worden gesteld aan de bloedstroom via de huid. Deze patch wordt gevraagd per week daarna getransformeerd dit proces loopt door gedurende 3 dagen. De 4e week is geen pleister, gedurende welke je zult waarschijnlijk uw opname bloeden, net als uw menstruatie.

De 2 synthetische hormonen in het lichaam die in een gebied zijn ethinylestradiol, synthetische teveel aan oestrogeen en norelgestromin, synthetische progestageen. Deze patch werkt op drie verschillende manieren, om je vervolgens te stoppen van het krijgen van zwanger. Ten eerste, de patch voorkomt het gehele proces van ovulatie door het stoppen van de rijping van de eicel en het vrijgeven uit uw eierstokken. Tweede, Evra patch voorkomt bevruchting van de eicel door het verdikken van de slijmvliezen in je baarmoederhals, het maken van uw manier van het sperma uit de vagina moeilijk baarmoeder. Tot slot, dit anticonceptiemiddel voorkomt een ei uit zichzelf aanbrengen in de richting van de baarmoeder muren en groeit verder door het stoppen van het baarmoederslijmvlies van verdikking. Deze 3 functies van Evra pleister bieden vrouwen met bijna 100% bescherming tegen zwangerschap.

Een van de toonaangevende voordelen van het kiezen van een anticonceptiepleister is het niet uw gezondheid belemmeren. De patch kan worden gedragen, zelfs wanneer u het wassen of baden, zwemmen of uit te werken. Een bijkomend voordeel is daarmee bijzonder anticonceptie is omkeerbaar. Echter, dit betekent ook dat zwangere bestaan ​​nadat u bent gestopt met behulp van het. Deze patch biedt u ook het voordeel van het krijgen van regelmatige, lichtere en kortere periodes. Echter, net als elke andere behandeling voorschrijven, zul je bepaalde ongewenste effecten die u kunt ervaren, door het gebruik van dit anticonceptiemiddel te vinden.

Inbegrepen in deze zijn misselijkheid, vochtretentie, borstvergroting of ongemak en irritatie om te beginnen van toepassing. Een essentieel aangeven in gedachten te houden wanneer u Evra pleister in Ierland te kopen via een licentie online kliniek, is om te zien of de website is authentiek, want er is een gevaar voor je zou kunnen eindigen aankoop nep contraceptive.Different Technieken gebruikt voor Anticonceptie Tandheelkundige anticonceptie wordt steeds waarschijnlijk de meest populaire en algemeen gebruikte hormonale anticonceptie technieken door vrouwen. Combinatie pillen, die ook bekend staat als 'de pil', bevatten twee kunstmatige vrouwelijke hormonen van een teveel aan oestrogeen en progestageen in het lichaam omdat het ingrediënten. De eerste van die combinatie pillen is al sinds de sixties.These pillen is aangetoond dat bijna 100% goed op de bescherming van vrouwen uit het concipiëren van een kind te zijn. Beide kunstmatige hormonen in het lichaam te helpen de pil in het stoppen van de zwangerschap op drie verschillende manieren. Wat zijn precies kleine pillen? Kleine is ook erg populair onder vrouwen.

Contraceptieve pleisters - een alternatieve keuze aan de pil

Kleine wordt vaak beschouwd als bestaande uit een lichtere dosering van hormonen in het lichaam ten opzichte combinatie pillen, maar dit is niet het geval. Klein is anders dan een combinatie pillen. Ook al bieden ze een soortgelijke ervaring in wezen, kleine pillen bevatten slechts een kunstmatig vrouwelijk hormoon progestageen. Ten aanzien van deze, zijn ze vaak bekend omdat het 'alleen progestageen pil'. Veel van deze pillen werken in twee nieuwe manieren om zwangerschap bij vrouwen voorkomen. Wat zijn precies contraceptieve vlekken? Afgezien van de meest populaire tandheelkundige anticonceptiepillen, de hormonale anticonceptiemethode dat is het bereiken van erkenning in een snel tempo is anticonceptie patches. Deze patches, net als combinatie pillen bevatten kunstmatige teveel aan oestrogeen en progestageen zijn of haar ingrediënten. Het is een dunne beige pleister dat wanneer toegepast releases van de hormonen in het lichaam om je lichaam en beschermt u tegen zwangerschap.

De anticonceptiepleister is aangetoond dat bijna 100% goed in het stoppen vrouwen uit het concipiëren van een kind te worden. Meestal de meest populaire anticonceptiepleister gebruikt door vrouwen over de hele wereld is Evra patch. Je nodig om de patch te gebruiken voor een aantal dagen na die rust nemen voor de volgende zeven dagen. Wat zijn precies contraceptieve ringen? Een andere hormonale anticonceptie methode die is het bereiken van erkenning in een snel tempo is anticonceptiemiddel ringen. De ringen bevatten twee kunstmatige vrouwelijke hormonen van een teveel aan oestrogeen en progestageen in het lichaam. Het is een kleine, dunne, flexibele en lichtgewicht ring, die je gewoon nodig in je vagina te zetten. Het werkt echt op 3 manieren om u te beschermen tegen zwangerschap. Allereerst voorkomt ovulatie optreedt zodat een ei niet wordt gemaakt.

Het verdikt het baarmoederslijmvlies in je baarmoeder om ervoor te zorgen dat een zaadcel is niet in staat om een ​​eicel te bevruchten. En tot slot kan het de baarmoeder lijn dunner, waardoor deze moeilijk om een ​​ei te ontwikkelen te maken. Wat is er nood anticonceptie? De bovengenoemde gesproken over hormonale anticonceptie technieken zijn ontdekt bijna 100% effectief te worden. Maar soms anticonceptiemiddelen ongevallen bijvoorbeeld falen van de dagelijkse pil of condoom slips of scheuren, kan ook leiden tot de complicatie van de ongeplande zwangerschap. Dergelijke situaties, nood anticonceptie blijkt te zijn persoonlijk voor u nuttig zijn. Deze geboortebeperking, die ook bekend staan ​​als ochtend na pillen kan worden genomen binnen een bepaalde periode na de anticonceptionele probleem.

Een verscheidenheid van nood anticonceptie is in de markt, waar je te nemen tussen 72 uur en 120 uur na het probleem.