Femodeen

€48.50
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Femodeen?

Femodeen is een oraal anticonceptiemiddel (anticonceptiepil). Het is een zogenaamde combinatiepil, het bevat namelijk twee verschillende vrouwelijke hormonen. De hormonen in Femodeen zijn 0,075 mg. gestodeen en 0,030 mg.

Femodeen Pricing

Dosering Prijs Kopen
Femodeen 0.03 mg 3 x 21 tabl.€48.50 Kopen
Femodeen ED 3 x 28 tabl.€49.00 Kopen

Wees je bewust van Compleet Voordelen van Femodene Erectiestoornissen

Veel, zo misschien bent u koppels weten dat ze niet klaar zijn voor een ouder, dat is waarom anticonceptie is echt voordelig voor particulieren. U vindt er tal van anticonceptie mogelijkheden, het meest overvloedig in populaire vorm wordt gecombineerd tandheelkundige geboortebeperking te vinden. Eén particualr gecombineerd tandheelkundige anticonceptie is Femodene Erectiestoornissen, die bestaat uit de vervangende versies van het vrouwelijke hormonen in het lichaam een ​​teveel aan oestrogeen (ethinylestradiol) en progestageen (gestodeen). Gecombineerd tandheelkundige geboortebeperking methoden zoals Femodene Erectiestoornissen werk van invloed zijn op de standaard menstruatie. Femodene Erectiestoornissen pillen stop je vallen zwanger door het wijzigen van de voortplanting: in drie unieke manieren.

Wees je bewust van Compleet Voordelen van Femodene Erectiestoornissen

Zij maken de verdikking van het slijm in de nek van de cervix kunnen toestaan ​​dat het moeilijk voor een sperma te gaan in de baarmoeder en bemesten een ei. Femodene Erectiestoornissen stopt ook de eisprong omdat dat het lozen van een eicel door de eileiders wordt vermeden, wat betekent dat er zou geen ei te verkrijgen bevrucht door sperma. Ten slotte maakt het verlies van het baarmoederslijmvlies, en dus ook als een ei ongeluk krijgt bevrucht het won''t de mogelijkheid om zichzelf te implanteren in de baarmoeder en ook daar en daarom kunt u niet zwanger zijn. Orale anticonceptiva als dat men zijn uiterst eenvoudig te gebruiken en toestaan ​​dat u meer vrijheid dan een ander anticonceptiemiddel technieken. Femodene Erectiestoornissen biedt u ook extra voordelen voor bijvoorbeeld het regelen van je menstruatie en het verminderen van zware of pijnlijke menstruatie, samen met andere ongemakkelijke tekenen en symptomen geassocieerd met PMS. Vertraging pillen moeten dagelijks worden genomen voor een periode van 3 weken, dan is een rest van 7 dagen gedurende welke bent u waarschijnlijk geen onttrekkingsbloeding krijgen. U zult volledig worden beschermd, zelfs in heel vertraging pillen-vrije pauze van 7 dagen. Mocht u vergeet om te overwegen een paar pillen dan zul je beschermd worden, mits u het nemen van de laatste pil die u hebt overgeslagen en blijven gebruiken die normaal. Mocht je mist 3 of meer orale anticonceptiva dan zal uw medicatie niet meer werken. Je zou worden gevraagd om een ​​barrière voorbehoedsmiddel te gebruiken voor de volgende 7 dagen.

Je nodig hebt om medicijnen volledig te vermijden als je zwanger bent of borstvoeding geeft of worstelen met bloed, het hart of de bloedsomloop problemen bent. Als u problemen geassocieerd met migraine hebt of verminderde leverfunctie moet je niet vertraging pillen in te nemen. U vindt er andere gezondheidsproblemen die u kunnen voorkomen door het gebruik van deze tandheelkundige anticonceptie te vinden. U moet uw huidige en vroegere gezondheid achtergrond samen te bespreken met uw arts of zorgverlener voor het kopen van dit anticonceptiemiddel. Niet verrassend van geneesmiddelen op recept, kan dit anticonceptie pil ook enkele milde ongewenste effecten die zou omkomen als het lichaam gewend aan de stroom van kunstmatige hormonen in het lichaam zal krijgen veroorzaken.

Wees je bewust van Compleet Voordelen van Femodene Erectiestoornissen

De meest populaire ongewenste effecten zijn misselijkheid, hoofdpijn, braken, gewichtstoename, lijster, doorbraakbloedingen, een laag libido en het vasthouden van vocht. U kunt medicijnen door middel van tal geregistreerde geneesmiddelen te kopen online na het beëindigen van een eigen online consult met een licentie physician.Find meer over anticonceptiepillen Vrouwen in 'de huidige maatschappij worden grotendeels bepaald door tandheelkundige anticonceptiepillen, ook wel orale anticonceptiva, voor het stoppen van de conceptie. In lijn met de aard van het lichaam hormonen aanwezig zijn, zijn orale anticonceptiva gesplitst in combinatie pillen en kleine pillen. Combinatie wordt genoemd als gevolg simpelweg omdat ze bestaan ​​uit twee synthetische vrouwelijke het lichaam hormonen: een teveel aan oestrogeen en progestageen.

Ze variëren van klein-pillen in verband met dit omdat kleine-pillen synthetisch progestageen bevatten alleen. Beide typen is indrukwekkend, is bijna 100% effectief is als technieken van anticonceptie. Ze zijn vooral veel voor als anticonceptie omdat ze indrukwekkend in het stoppen van de zwangerschap en bezitten extra voordelen. Deze voordelen zijn onder andere de mogelijkheid om te helpen acne problemen en de behandeling van endometriose, evenals maken periodes lichter en minder pijnlijk. De anticonceptiepillen opereren in drie unieke methoden om ongeplande zwangerschap te voorkomen. Het methoden van het lichaam te laten denken dat de eisprong is gebeurd. Het zal helpen bij het stoppen van het gehele proces van ovulatie waardoor een ei niet in de eierstokken wordt gestart.

Daarna helpt het baarmoederhalsslijm viskeuze het binnenbrengen van sperma uw baarmoeder voorkomen zodat het niet gemakkelijk om een ​​eicel te bevruchten. Bovendien, het zorgt ervoor dat het verlies van het baarmoederslijmvlies om ervoor te zorgen dat een ei, als geschapen en bevrucht, kan niet zich te hechten en ook verder zijn. Een andere populaire combinatie pil is bekend als Cilest, dat is meer dan 99% effectief. Het bestaat uit de bestanddelen ethinlyestradiol (35 microgram) en norgestimaat (0,25 mg), die een kunstmatige overmaat oestrogeen en een progestageen artifiical dienovereenkomstig. Voor de allereerste Cilest pil op de eerste dag van de periode waarin u wordt dan direct worden afgeschermd van preganncy. Voor het na dit, zult u gebruik moeten maken van een extra barrière voorbehoedsmiddel te maken, zoals een condoom, voor de volgende 7 dagen. Cilest heeft extra voordelen, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om zware periodes te verminderen en verlichten aangesloten ongemak. Vertraging pillen moeten worden genomen dagelijks, tegelijkertijd elke dag, voor een periode van 3 weken, dan is een zeven dagen pauze. Elke dame die is boven de 18 jaar oud en het is op zoek naar een betrouwbare bescherming tegen zwangerschap kan Cilest pil. Echter, sommige gezondheidsproblemen je ervan weerhouden gebruik van deze medicatie.

Dames die zwanger zijn of vermoedt dat ze zwanger is en borstvoeding moet volledig geneesmiddelen te voorkomen. Je zou ook worden verzocht om deze pil voor degenen die bepaalde complicaties zoals nierziekte, lever ziekten, bloed stollen, beroerte, problemen met de bloedsomloop, hoge bloedbaan druk, hartklep problemen, abdominale bloeden, vaginale bloeden, geelzucht, baarmoeder of af te wenden borstkanker, bijnier aandoeningen of consistente migraine.   Het is op recept en het derhalve onbekend resulteert in mogelijke ongewenste effecten. Net als andere anticonceptie, zou je wat milde ongewenste effecten die verdwijnen met de tijd, omdat de hormonen van de in het lichaam te krijgen evenwichtig in het systeem ervaren. De mogelijke ongewenste effecten zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn, gevoelige borsten, gewichtsveranderingen en vaginale spruw. Vertraging pillen werkt beter als het tegelijkertijd elke dag is genomen.

Wees je bewust van Compleet Voordelen van Femodene Erectiestoornissen

U kunt anticonceptiepil kopen online van de geregistreerde online farmaceutische geneesmiddelen na te maken met een volledig gratis en privé online overleg met een gediplomeerd arts.