Keflex (cephalexin)

€48.20
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Keflex?

Keflex (cephalexin) is een medicijn dat bacterien in het lichaam bestrijdt. De werkzame stof is cephalexin en behoort tot de groep cefalosporines. Het middel doodt bacterien en remt de groei van deze micro-organismen.

Keflex (cephalexin) Pricing

Dosering Prijs Kopen
Keflex (cephalexin) 250 mg 28 caps.€48.20 Kopen
Keflex (cephalexin) 500 mg 21 caps.€48.20 Kopen

Colonic Diverticulitis Informatie

Colon diverticulosis wordt beschouwd als de meest voorkomende ziekten van de ontwikkelde westerse landen. Colon diverticuli zijn mucosale uitstulpingen die verschijnen altijd met veroudering voornamelijk binnen de linker colon, wat resulteert in wat wij divertikelaandoeningen moet bellen. Diverticulitis evolueert van diverticulosis, dat omvat de ontwikkeling van buidels rond de buiten de colon. Diverticulitis resultaten als een van deze eenvoudige divertikels ontstoken raakt. Binnen de U. s. Staten, diverticulosis gebeurt in ongeveer 1/3 van de mensen boven de leeftijd van 45 jaar en voorzover zesenzestig procent van de mensen ouder dan 85 jaar en bovendien een substantieel deel van jongere volwassenen . De meeste patiënten met divertikelaandoeningen geen of enkele symptomen hebben, zullen sommige patiënten opbouwen bloeden, infectie constipatie, abdominale krampen, en colon obstructie. U zult vele redenen voor colon diverticulitis vinden. Diverticulitis gebeurt er als divertikels geïnfecteerd of ontstoken raken. Abnormale contractie en spasmen veroorzaken diverticula maken in een zwakke plaats van de darmwand.

Colonic Diverticulitis Informatie

De meeste vezels binnen het menselijk gewichtsverlies programma is van plantaardige oorsprong en dit soort vezel bindt water en zout in de dikke darm wat resulteert in grotere en veel meer volumineuze ontlasting. Lage vezeldiëten zijn waarschijnlijk betrokken bij de introductie van diverticulosis. In het platteland van Afrika waarin het dieet niveaus van ruwvoer heeft verheven, diverticulosis is zeldzaam. Er lijkt ook een genetische aanleg voor diverticulosis geworden. Ruthless kunnen ontwikkelen in gebieden van je maag als dit knijpt harde ontlasting. De verhoogde druk kan de binnenbekleding van het kleine deel van uw maag te duwen met de spier muur om een ​​kleine divertikel creëren. Tekenen en symptomen van de dikke diverticulitis is somberder buik, opgeblazen gevoel, en / of een algemene verandering in de stoelgang. Acute diverticulitis wordt over het algemeen gegeven conservatieve medische management, waaronder darm ontspanning (dat wil zeggen, niets oraal), IV vochttoediening, en breed-spectrum anti-biotica die gaan over anaërobe bacteriën en Gram-negatieve staven. In sommige gevallen kan een operatie nodig zijn om zich te ontdoen van het gedeelte van het colon via de diverticula. Een hogere vezel dieet en van tijd tot tijd kan mild ongemak medicijnen helpen verlichten van symptomen algemeen.

Verschillende anti-biotica behoren ciprofloxacine (Cipro), metronidazol (Flagyl), cephalexin (Keflex), en doxycycline (Vibramycine) ook gesuggereerd. Soms verwacht maaltijden die onverteerbare verontreinigingen bijvoorbeeld popcorn, noten en vruchten met een klein zaadje producten bevatten te vermijden. Colon Diverticulitis Behandeling en tips voor preventie 1. Eet veel vezelrijke maaltijden en fiber supplementen. 2. Chirurgische behandeling is nodig voor mensen met hardnekkige darmproblemen. 3. Mild ongemak medicijnen kunnen helpen verlichten van klachten en symptomen in het algemeen. 4. Vermijd maaltijden die onverteerbare verontreinigingen bijvoorbeeld popcorn, noten en vruchten met een klein zaadje producten bevatten. 5. Een korte colostomy nodig kunnen zijn hele operatie voor gecompliceerde diverticulitis.Management diverticulitis door middel van chirurgie Wat is Diverticulitis? Door diverticulitis bedoelen we een kwaal waarmee diverticuli binnen de dikke darm ineens breuken. Deze breuk kan leiden tot het probleem van het weefsel dat de colon omringen

De meest typische tekenen en symptomen van divertikelaandoeningen zijn onder meer: * Krampen in de buik * Constipatie * Diarree Deze tekenen en symptomen worden meestal geassocieerd met het probleem van het passeren van ontlasting over de linker colon die krijgt vereenvoudigd door divertikelaandoeningen. Enkele van de meer ernstige complicaties zijn: 1.Diverticulitis 2.Assortment van pus (abces) binnen het bekken 3.Colon obstructie 4.Generalized infectie van de buikholte (bacteriële peritonitis) 5.Bleeding in de colon Over het algemeen anti-biotica worden aanbevolen bij diverticulitis gebeurt. De milde symptomen kunnen behandeld door tandheelkundige antibiotica zijn. Enkele van de algemeen aanbevolen antibiotica omvatten:

1.Cephalexin (Keflex) 2.Ciprofloxacin (Cipro) 3.Doxycycline (Vibramycin) 4.Metronidazole (Flagyl) Algemeen vloeibare of weinig vezels maaltijden worden geadviseerd gedurende acute aanvallen van diverticulitis. Dit gebeurt aan de hoeveelheid materiaal die door het colon verminderen. In ernstige termijnen van diverticulitis rijk aan koorts en ongemak, worden de mensen zetten in het ziekenhuis onmiddellijk en intraveneuze antibiotica. Chirurgische behandeling wordt aanbevolen voor mensen met hardnekkige darmproblemen of abces die niet reageren op antibiotica. Individuen patiënten worstelen met diverticulitis en nooit reageren richting de traditionele behandeling technieken worden aanbevolen chirurgische ingreep. Chirurgie impliceert gewoonlijk drainage geassocieerd met een collecties van pus en resectie (chirurgie) van dit segment van de dikke darm dat de diverticuli, normaal gesproken de sigmoid colon bevat.

Colonic Diverticulitis Informatie

Daarom is een operatie van de bloedende divertikels is essentieel voor mensen met hardnekkige bloeden. Bij patiënten die een operatie om hardnekkige bloeden te voorkomen, exacte lokalisatie van essentieel belang om de chirurg te adviseren. Diverticulitis Chirurgie kan ook worden aanbevolen voor patiënten met frequente, terugkerende aanvallen van diverticulitis resulteert in meerdere cursussen van anti-biotica en hospitalisaties. Gedurende chirurgie, zou het doel zijn om alle verwijderen of bijna allemaal, van de dikke darm die bevat diverticula kunnen toekomstige optreden van diverticulitis voorkomen. De operatie kan ook laparoscopisch worden gedaan, welke grenzen operatieve ongemak publiceren en hier zijn we op herstel. Patiënten worstelen met diverticulitis worden aanbevolen diëten vol vezels, omdat het de ontlasting volume verhoogt en voorkomt verstopping, en theoretisch te helpen bij het voorkomen van verdere diverticulaire vorming of verergering van de diverticular aandoening. Artsen adviseren patiënten met bekende divertikelaandoeningen en die ontwikkelen onverklaarbare koorts, rillingen of buikklachten om direct te raadplegen en hen te informeren omdat u opties van complicaties van diverticulitis vinden. Op dit moment onderzoeken worden nu uit de hele wereld uitgevoerd voor veel beter begrip van hoe divertikels vorm en wordt besmet.

Het is gewenst effectiever en minder tijdsintensief technieken zal binnenkort worden ontdekt om deze gemeenschappelijke lijden van de mensheid af te handelen.