Marvelon 0.03 mg

€53.20
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Marvelon?

Marvelon is een anticonceptiepil die twee verschillende hormonen bevat, desogestrel (progesteron-achtige werking) en ethinyloestradiol (oestrogene werking).

Marvelon 0.03 mg Pricing

Dosering Prijs Kopen
Marvelon 0.03 mg 63 tabl.€53.20 Kopen
Marvelon 0.03 mg 126 tabl.€72.00 Kopen

Een inleiding tot Dental anticonceptiepillen

Marvelon is echt een gecombineerde tandheelkundige anticonceptiepil die een zeer effectieve anticonceptie verzekert. Het gaat naar de groep van de derde generatie tandheelkundige anticonceptiepillen. Marvelon bestaat uit twee bestanddelen, ethinylestradiol en desogestrel, dat derde generatie synthetische versies van overtollige oestrogeen en progesteron dienovereenkomstig zijn. Klinische tests hebben bewezen dat binnen de newbie nuttig, deze tandheelkundige anticonceptiepil is 99,99% effectief. Dit betekent dat slechts een op de 10.000 vrouwen de kans op het concipiëren van een kind na het nemen van Marvelon.

Dus hoe precies doet Marvelon werken? Marvelon is echt een lage dosis tandheelkundige anticonceptie pil die echt werkt aan de uitbreiding en de lozing van een ei in de sex klier voor mogelijke bevruchting belemmeren. Je lichaam is gek om te denken dat de eisprong is gebeurd. Ethinylestradiol en desogestrel resultaat in de vloeistof in de baarmoederhals dikke kunnen sperma voorkomen dat de baarmoeder. Bovendien kan het baarmoederslijmvlies ook worden veranderd om de implantatie van het bevruchte eicel in de baarmoeder voorkomen. Marvelon gebruik U kunt beginnen met het Marvelon pillen op de eerste dag van de menstruatie tot onmiddellijke verdediging tegen ongewenste zwangerschap te verkrijgen. Deze anticonceptiepillen kunnen ook worden begonnen rond de vijfde dag van uw periode, zonder dat enige extra anticonceptie. Maar als je hebt korte menstruele cycli (23 dagen of minder), te beginnen Marvelon rond de vijfde dag van je menstruatie zou je niet direct contraceptieve bescherming te leveren.

Om de reden dat de situatie, moet u een arts te raadplegen om te begrijpen, ongeacht of u een extra anticonceptie voor die eerste 7 dagen vergen. U kunt beginnen met het Marvelon anticonceptiepillen op elk moment in je menstruatie, maar om de reden die situatie, won''t u onmiddellijke bescherming tegen ongeplande zwangerschap te ontvangen. U moet gebruik maken van een aanvullende anticonceptiemethode bijvoorbeeld condooms niet minder dan 7 dagen te maken. Marvelon pillen moeten dagelijks gelijktijdig worden genomen voor een periode van 3 weken tot volledige bescherming tegen ongewenste zwangerschap te verkrijgen. Dan krijg je een zevendaagse pauze, waarin de pilvrije periode wordt genoemd hebben. Gedurende deze tijd rond, zou je terugtrekking bloeden ervaren als gevolg van de aanslag door de hoeveelheid hormonen in het lichaam in je lichaam. Na 7 dagen, kunt u beginnen met de volgende strip van pillen.

Marvelon waarborgen Marvelon tandheelkundige anticonceptie wordt als veilig beschouwd voor veel vrouwen. Echter, zou je bepaalde ongewenste effecten voor degenen die aan de volgende voorwaarden te ervaren: 1. Hoge cholesterolgehalte of diabetes2. Obese3. Borst uitsteeksels of borstvoeding cancer4. Onontdekte vaginale bloeden en vaginale jeuk of irritation5. Elke hart conditions6.

Ernstige koorts vanwege geelzucht, goedaardige of kwaadaardige lever tumours7. Nicotineverslaving Andere voordelen van Marvelon Marvelon anticonceptiepillen kan een zeer effectieve acne oplossing te bieden voor de dames. Sommige vrouwen liever mixen hun acne verhelpen met tandheelkundige geboortebeperking. Omdat deze orale anticonceptiva voorkomen dat de eisprong, ze voorkomen dat de ontwikkeling van goedaardige of niet-kanker ovariële gezwellen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat continue gebruik van Marvelon orale anticonceptiva aanzienlijk kan voorkomen dat het ontwikkelen van endometriumkanker. In tegenstelling tot de niet-gecombineerde tandheelkundige anticonceptiepillen, Marvelon pillen helpen bij het beheersen van de borst gezwellen of uitsteeksels en tederheid.

U zult Marvelon online te krijgen door het invullen van een klinische questionnaire.Dental anticonceptiepil, een doorbraak in Hormonale Anticonceptie Je moet niet anticonceptie aan het toeval overlaten en een van de vele anticonceptie manieren waarop zijn in de markt, tandheelkundige geboortebeperking is gemakkelijk de meest betrouwbare en handige methode om zwangerschap te voorkomen. Het is betrouwbaar omdat de meeste tandheelkundige anticonceptie beschikken over een hoge mate van succes in het stoppen van ongewenste zwangerschap. Cilest orale anticonceptiva hebben een slagingspercentage van 98% wanneer genomen zoals aanbevolen. Dit betekent dat deze pil kan voorkomen dat 98 van de 100 verwachte zwangerschap. De huidige boom in het online systeem voor gezondheidszorg heeft bepaalde beschikbaar Cilest gemaakt online in een muisklik!

Laten we eens kijken meer over Cilest pillen. Cilest de bottom line is Een Cilest anticonceptiepil bestaat uit synthetische versies van twee belangrijke vrouwelijk geslacht van het lichaam hormonen, een teveel aan oestrogeen en progesteron. Slechts één pil bestaat uit 35mcg van ethinylestradiol (een teveel aan oestrogeen derivaat) en 250mcg van norgestimaat (progesteron derivaat). De gecombineerde formulering van Cilest impliceert dat dames die minder tolerant te progesteron kan worden bereikt positieve resultaten als gevolg van de overtollige oestrogeen inhoud. Veel vrouwen hebben de neiging om menstruele problemen ontwikkelen wanneer zij alleen progesteron contraceptieve pillen. Cilest zou een verstandige keuze om uitstel te krijgen van pijnlijke of onregelmatige menstruatie zijn. Bovendien kan dit proces van hormonale anticonceptie worden gedacht nuttig bij het behandelen van acne merken te worden.

Te beginnen met Cilest Het is ten zeerste aan te raden dat, beginnend met Cilest pillen wanneer gesuggereerd van uw arts. Als u werkt met vertraging pillen de allereerste keer, gaan op het moment dat je hebt menstruele bloeden en blijven voordat de verpakking is voltooid. Elke Cilest anticonceptiepil wordt gemarkeerd met behulp van de titel van de dagen en wanneer uw bloeden begint op vrijdag, ga je gang en neem pil die wordt gemarkeerd als '' Vr ''. 7 dagen Placebo In tegenstelling tot geboortebeperking, reguliere anticonceptie nodig placebo doses gewoon om te helpen het lichaam te krijgen afgestemd met hormonale veranderingen. Alleen in geval van ethinylestradiol-norgestimate anticonceptiepillen, de periode van de placebo doses is zeven dagen gedurende welke je hoeft niet aan een pil te overwegen. Je zult waarschijnlijk je menstruatie gedurende vertraging pillen-vrije week en nadat je ongesteld bent, beginnen met de volgende verpakking rechtstreeks op je vrije dag heb je bloeden voor de volgende menstruatie. Gewoon voor het geval u vergeet een kruiden viagra overwegen Vergeten geboortebeperking is vrij vaak voor en je moet niet te benadrukken voor het geval u een dosis mist.

U ontvangt slechts een paar punten te vinden om te overwegen wanneer u vergeet Cilest anticonceptiepil overwegen: hoe laat je bent en de hoeveelheid pillen achtergelaten in je rugzak. Er is niets te houden met moet u de overgeslagen dosis binnen 12 uur op te roepen. U bent om vooruit te gaan en neem de volgende dosis onmiddellijk en volg de normale aanbevolen doseringsschema van uw arts in staat. Maar als je blijft met nog 7 of zelfs pillen en je hebt ingevoerd de 12-uur merk van uw laatste vergeten dosis, moet je om verder te gaan en onmiddellijk volgende dosis en je zult ook moeten aanvullende waarborgen door het nemen in een paar dagen om zwangerschap te voorkomen. Vraag je geliefde om een ​​condoom te gebruiken elke keer dat je geslachtsgemeenschap hebben binnen de komende zeven dagen. Cilest pillen - Een voorbehoedsmiddel doorbraak Cilest is misschien wel waarschijnlijk de meest innovatieve anticonceptie formulering in het handhaven van de nieuwste betrouwbaarheid en veiligheid lager gelegd door de meeste van de gezondheidszorg reguleren overheden binnen het UK en ook de U metrics. s. Staten. Deze orale anticonceptiva niet alleen komen met een jaloerse slagingspercentage in het stoppen van de zwangerschap, maar zal je ook helpen overtollig haar en gezwellen in de eierstokken te verwijderen.

Ook Cilest is superieur aan andere anticonceptiepillen voor dames met endometriose.