Seretide

€77.00
Waardering: - gebaseerd op 3 stemmen

Beschrijving

Seretide helpt bij astma

Seretide wordt voorgeschreven bij astma. Het middel verlicht de ademhaling. Het zorgt dat de benauwdheid en kortademigheid verdwijnt. Seretide bevat de stofffen salmeterol en fluticason.

Seretide Pricing

Dosering Prijs Kopen
Seretide Evohaler 50 mcg€77.00 Kopen
Seretide Diskus 100 mcg€81.50 Kopen
Seretide Evohaler 125 mcg€120.70 Kopen
Seretide Diskus 250 mcg€120.70 Kopen
Seretide Evohaler 250 mcg€180.00 Kopen
Seretide Diskus 500 mcg€135.70 Kopen

Israëlisch bedrijf Farmaceutische Producenten

Israëlisch bedrijf Farmaceutische Producenten

In de afgelopen acht jaar, de omzet binnen de wereldwijde farmaceutische markt brengen meer dan buigen. De U. s. Staten blijft binnen de leiding, het bereiken van de grootste per hoofd van de verkoop op de markt ook. Het is ook de enige echte grote industriële land waar het verlenen van medische diensten en de verzekering niet wordt verenigd met een centrale nationale strategie. Amerikaanse markt ontwikkeling in 2010 is waarschijnlijk 3-vijf procent te zijn geworden. Terwijl betalers streven ernaar om kostenstijgingen te beperken en het vergroten van het gebruik van goedkopere generieke geneesmiddelen, zijn farmaceutische producenten verplicht om hun prijzen praktijken te houden, concurreren op basis van klinische bewijzen en kosten. Ongeveer 85.% van de farmaceutische behoeften van de VS ''s worden lokaal geproduceerd. Tal van bedrijven maken forse bezuinigingen, waardoor bezuinigingen om de verkoop krachten. Er is een groot aantal bedrijfssluitingen en terugschroeven van investeringsplannen. Er is een groeiende nieuwsgierigheid over het krijgen in de biologische ruimte voor bedrijven in de regel afhankelijk van chemische drugs.

Dit wordt gezien als lucratieve omdat het meer ruimte om massa aan innovatieve producten en het minder gevoelig voor generieke concurrentie. Met behulp van hun aankopen in '09, Pfizer en Merck hebben gevarieerd en ga in de biologische sector, hoewel Roche is gespecialiseerd in biologische geneesmiddelen en diagnostica. De OTC-sector zal naar verwachting verbeteren met een lage CAGR tussen 2010 en 2015. Toch is de sfeer is van belang en concentratie markt blijft. In december 2009, sanofi-aventis besloten 100.% verwerven van de uitstaande aandelen van Chattem®.

De transactie kan de wereld 'te creëren is de vijfde grootste consument gezondheidszorg bedrijf. De huidige generieke sector wordt gevormd door de wetgeving Hatch Waxman van 1984. Bijgevolg generieke geneesmiddelen worden breed gebruikt en goed herkend in de Verenigde Staten. Het is omdat generieke geneesmiddelen zijn vaak veel goedkoper dan topkwaliteit drugs, met behulp van de creatie van generieke concurrentie resulteert in snelle kosten valpartijen. De sfeer is naar verwachting verbeteren met een matige CAGR tussen 2010 en 2015. De belangrijkste speler het Israëlische bedrijf Teva Pharmaceutical drugs, maar het niveau van de concurrentie groeit Watson voltooide aankoop van Arrow in december 2009 kunnen zijn. In lijn met de trends van de geschiedenis vele jaren, de volgende vijf zijn verplicht om een ​​aanzienlijke discrepantie tussen koele productintroducties en tekorten patent spiegelen. Dit is eigenlijk de belangrijkste factor wereldwijde farmaceutische markt groei naar het midden van enkele nummers te beperken door middel van 2013. Gedurende de volgende 5 jaar, artikelen die op dat moment het genereren van een ongeëvenaarde $ 137.000.000.000 in de verkoop zijn verplicht om generieke concurrentie, met inbegrip van Lipitor, Plavix beheren en Seretide . Tegelijkertijd, nieuwe items die innovatieve methoden voor het omgaan met patiënten worstelen met ziektes bijvoorbeeld broze botten, luchtwegen voorwaarden, trombose, ms en kanker zal waarschijnlijk niet dezelfde omvang van de verkoop als items verliezen octrooibescherming te creëren. Garan SK is begroeten u in ons voordeel prijzen en ook meer dan 18 ervaring in de farmaceutische markt wereldwijd genieten, in de API, BULL Supplay, FINISH medicatie, allemaal onder één Betrouwbaar en professioneel farmaceutisch bedrijf Garan SKJapan Farmaceutische markt zal waarschijnlijk om te groeien in een CAGR 2,65%

Het huidige rapport getiteld Japan Farmaceutische Industrie & amp; Prognose-Concentreer je op OTC en voorgeschreven medicijnen Market, bespreken omvang van de markt (historische, heden en toekomst) van de Japanse farmaceutische industrie en het is segmenten. Drugs markt blijft gecategoriseerd worden door de distributiekanalen (OTC & amp; Prescription medicijnen) door de aard van de drugs (Patent & amp; Generic). Rapport biedt informatie over recente trends, waaronder M & amp; As, het reguleren van de structuur en de belangrijkste kwesties. Rapport spreekt over grote automobilisten veelbelovende toekomstige groei. Uw concurrentie het winnen van de farmaceutische markt is bovendien opgenomen in het rapport met het profiel van de grote spelers, met de nadruk hun financials in aanvulling op de groei methoden. Het rapport bespreekt ook de toekomstige vooruitzichten van de totale Japanse farmaceutische industrie en de belangstelling voor recept en OTC-geneesmiddelen in de komende jaren. Als het gaat om de behandeling, drugs gewend aan de behandeling van diabetes en de ziekte van Alzheimer [Aricept (donepezil) en ARB Blopress (candesartan)] continu groeien met de stijgende vraag. Verdere M & amp; A en gezamenlijke inspanningen zullen buitenlandse handelaren aan te trekken om tik grote ongedekte segment van de generische geneesmiddelen markt.

Japan farmaceutische markt zal waarschijnlijk om te groeien in een CAGR 2,65% 2011-2016 bereiken van USD ~ miljard. Japanse farmaceutische markt zal waarschijnlijk om te groeien in een langzaam tempo als gevolg van hervormingen van de overheid in het zorgbeleid streven om de stijgende kosten van gezondheidszorg en oneffen vraag van buiten Japan beheren. Japan spijsvertering medicijnen segment is het zien van een aanhoudende daling van de verzending door het volume en de kosten van de laatste 4 jaar (2007-2010). Vitaminen, Antiallergische, huidverzorging en anti-biotica de OTC geneesmiddelen eis die tegenwoordig rekening houden met een kleine aandeel van de totale farmaceutische industrie in Japan duwen. OTC geneesmiddelen markt is waarschijnlijk groeien CAGR 6,22% 2011-2016. Consolidatie van de sector wordt verwacht om door te gaan, gebracht door dalende prijzen van geneesmiddelen en toenemende concurrentie van buitenlandse bedrijven. Belangrijkste bevindingen In het eerste kwartaal van 2010, de wereldwijde reclame-kosten op farmaceutische posten steeg 3,60% ten opzichte van de richting van de vergelijkbare periode in '09.

Apotheken en apotheken houdt 51,30% van de aandelen als het gaat om de verkoop van farmaceutische geneesmiddelen dan ziekenhuizen en behandelcentra. In '09, markt farmaceutische geneesmiddelen in de Verenigde Staten steeg 8,67% tot USD ~ miljard. Deze groei werd vooral gedreven door de behandeling van chronische ziekten en de overheid de gezondheidszorg te investeren. Dit jaar, de Japanse farmaceutische industrie opgenomen USD ~ miljard omzet en steeg met 5,79% dit jaar. Japan farmaceutische markt zal waarschijnlijk om te groeien in een CAGR 2,65% 2011-2016 bereiken van USD ~ miljard. Dit jaar, OTC-markt steeg met 4,26% ten opzichte van vorig jaar en het is zijn deel van de totale voorgeschreven medicijnen markt aangekomen bij 6,98%, hoewel dit percentage laag was van 2010 resultaten. De algemene voorgeschreven medicijnen omzet is naar verwachting join up langzame groei bereiken van USD ~ miljard in 2016 in een CAGR 2,39% 2011-2016.

In Japan, generieke geneesmiddelen marktplaats in ontwikkelingsfase voor momenteel betaald slechts 22,60% (vol) en 6,75% (in waarde) van de totale omzet drug dit jaar. Voor meer informatie kunt u verwijzen naar de onderstaande gewezen link: https://ammindpower.com/report.php?A=244