Victoza voorgevulde pen

€206.20
Waardering: - gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving

Wat is Victoza?

De voorgevulde Victoza injectiepen bevat de werkzame stof liraglutide, een middel dat de aanmaak van insuline in de alvleesklier stimuleert. Insuline verlaagt het glucosegehalte in het bloed.

Victoza voorgevulde pen Pricing

Dosering Prijs Kopen
Victoza voorgevulde pen 2 st.€206.20 Kopen
Victoza voorgevulde pen 3 st.€281.50 Kopen

GLP-1 receptor agonisten: Vragen om Request

Hoewel Diabetes type 2 is doorgaans beschouwd als een ziekte als gevolg van bloed insulineresistentie en onvoldoende bloed insuline secretie, kan incretin vrijlating ook abnormaal bij mensen met T2DM zijn. De Incretines (glucagon-like peptide 1 of GLP-1 en glucose-afhankelijke insulinotropisch polypeptide, of GIP) zijn hormonen in het lichaam geproduceerd in je maag. Ze zijn gestart om uw bloed als gevolg van voedsel invoeren van de maag. Terwijl receptoren voor GIP meestal gelegen in de alvleesklier worden GLP-1 receptoren gevestigd in de pancreas, hart, nieren, longen, maagdarmkanaal, bloedbaan schepen en ook het centrale zenuwstelsel. Eenmaal gelanceerd, de incretinen bloed verhogen secretie van insuline. Vandaar hun titel: afscheiding in de ingewanden van Blood insuline Hoewel beide incretins bloed verhogen secretie van insuline, GLP-1 vermindert ook glucagon secretie, vertraagt ​​de beweging van voedsel met behulp van je maag en vermindert de eetlust.

De afwerking resultaat is lager suikergehalte voor en na voeding, naast gewichtsvermindering. Incretin effecten vertrouwen op uw bloedbaan suiker niveaus, met een grotere impact als de bloedsuikerspiegel stijgt. Als suiker niveaus komen vaak voor, het effect is minimaal. Hierdoor wordt de kans op hypoglykemie aanzienlijk verminderd. In T2DM, incretine afgifte abnormaal heeft significante daling GLP-1 uitscheiding. Vanwege de mogelijke voordelen van GLP-1 (glucose-reductie, gewichtsvermindering), drie geneesmiddelen die toevallig worden ontworpen om de GLP-1 niveau te stimuleren in T2DM.

Ze zijn elk aangeduid als GLP-1 receptoragonisten andere De geneesmiddelen zijn exenatide (Byetta), liraglutide (Victoza) en exenatide, met verlengde afgifte (Bydureon). Welke vragen in het geval u voorafgaand aan het starten van een van deze eenvoudige medicijnen aanvragen? Zou de medicijnen net als mijn eigen incretinen? Nee, vindt u een aantal variaties te vinden. Exenatide is echt een synthetische formulering van het peptide geproduceerd door de Gila monster. De Glia monster peptide werd gekozen vanwege de gelijkenis van humaan GLP-1: & amp; GT50% van hun funderingen zijn vergelijkbaar met humaan GLP-1. Exenatide is echter veel meer bestand tegen afbraak door DPP-4, het enzym dat normaal niet meer werkt uw GLP-1. Dit levert een langere periode van de actie. Liraglutide is echt een GLP-1 receptor agonist die is gemodificeerd: een amino- zuren substitutie met een essentiële vetzuur toevoeging).

Deze wijzigingen wat hoger te binden aan albumine en potentieel om te gaan met uitsplitsing naar DPP-4. 97% van liraglutide is vergelijkbaar voor je lichaam 'is GLP-1. Wanneer zou ik ga je gang en neem medicijnen? Exenatide moet twee keer per dag worden gedoseerd binnen een uur van ontbijt en diner. Liraglutdie wordt dagelijks aangeboden zonder te letten op maaltijd tijd. Exenatide met verlengde afgifte is één keer per week zonder te letten op maaltijd tijd. Zijn deze pillen of injecties? Een ieder is subcutane (onder de huid) injecties. Exenatide en liraglutide worden geleverd met voorgevulde dosering pennen.

De naalden zijn zeer klein: 29 GA, 31 GA en 32 GA (hoe compacter de naald, hoe groter de GA). Exenatide, wordt verlengd vrijlating gegeven met een naald en spuit geleverd in een pakket .. You''ll hebben tot een poeder (in een pre-gemeten flacon) te mengen met een vloeistof (binnen de spuit) net voor injectie. U vindt er diverse etappes in deze methode te vinden. Eenmaal gemengd, moet exenatide met verlengde afgifte onmiddellijk worden geïnjecteerd.

Het huidige systeem maakt gebruik van een 23 GA naald. Een pen is gepland later. Moet ik moet de dosis te reguleren? Vermijd exenatide met verlengde afgifte. Er is slechts één dosis: 2 mg per week.

Regelmatige exenatide dosering verhoogd van 5 microgram / dag tot 10 microgram / volgende dag van 30 dagen. De geleidelijke dosisverhoging kan de frequentie van misselijkheid verminderen. Liraglutide dosering wordt verhoogd van 0,6 mg / d tenminste one.2 mg / d na 7 dagen. Ook al is de maximale dosis van 1,8 mg / d, het is zelden gebruikt. Wat bloedglucoseverlagende uitkering moet ik verwachten? HA1c bezuinigingen gemeld met dit soort drugs variëren 0,5-1,5%. Liraglutide heeft de beste effectiviteit, met de grootste hoeveelheid van de patiënten in staat zijn glucose doelen. In een enkele studie, 54% bereikt een HA1c & amp; LT7% met liraglutide versus.

43% met exenatide. De verlengde afgifte exenatide misschien een beetje effectiever dan exenatide zijn. Zoals verwacht mag worden met een eenmaal daags medicatie, gegeven ongeacht maaltijd tijd, liraglutide is ideaal op het verminderen van het vasten (pre-maaltijd) bloedbaan bloedsuikerspiegel. Onderzoek heeft gemeld gemiddelde nuchtere glucose bezuinigingen van 29 mg / dl met liraglutide in vergelijking met 11 mg / dl met exenatide. Exenatide is ideaal op het verminderen na de maaltijd bloedbaan suikers, niet verrassend dat een korte periode van de actie, en maaltijd-time dosering. In vergelijking met liraglutide, studies suggereren you''ll krijgen de extra daling van 18-24 mg / dl in na de maaltijd glucose bij gebruik van exenatide. Glucose bezuinigingen waargenomen met behulp van deze drugs lijkt te behouden gedurende lange hoeveelheden tijd geworden. Wat gewichtsvermindering moet ik verwachten? Ongewenst gewichtsverlies zal doorgaans variëren 2-9 pond op 6 verschillende weken. De typische gerapporteerde gewichtsreductie 6 enkele weken £ 6.

De belasting verlies is het meest waarschijnlijk als gevolg van een gevoel van vol eerder in je maaltijd. Het is niet vanwege maagklachten. Liraglutide lijkt het beste uit de incretinen betrekking tot gewichtsvermindering te worden. Studies profiteren door een extra 1-2 pond gewichtsvermindering wanneer liraglutide wordt vervangen voor exenatide. Zijn er meer voordelen? Exenatide en liraglutide verminderen systolische British Petroleum (bovenste getal) van 1-7 mm Hg. De diastolische British Petroleum (onderste) niet worden aanzienlijk verminderd. Beide geneesmiddelen zijn verbonden met triglyceride bezuinigingen.

Liraglutide lijkt de beste effect te bereiken, met name tijdens het gebruik van 1,8 mg dosis. Verscheidene grote klinische testen zijn gericht op de mogelijkheid hart samen met uw incretins. De tests volgen en beoordelingen van de 3 kleine studies waar verbeterde hartfunctie werd opgemerkt bij patiënten die geïmplanteerd GLP-1. Tot slot, voorbereidende studies beweren dat de incretinen de functie kan verbeteren, terwijl het verhogen van de hoeveelheid, uit de cellen die insuline bloed te maken. Is hypoglycemie gemeen? Nr, vooral indien op zichzelf gebruikt. Hypoglycemic risico verhoogt wanneer de geneesmiddelen worden gebruikt met een sulfonylureum (bijv Glipizide etc.). Heeft u de meest typische ongewenste effecten weten?

Misselijkheid is gemakkelijk de meest voorkomende bijwerking gemeld onder degenen die worden gegeven incretins. Het is waargenomen in & amp; GT50% van de personen exenatide kregen, en ~ 30% van de personen gegeven liraglutide. Bij veel mensen, de misselijkheid is tijdelijk, en kan oplossen binnen 4-6 dagen. Een zachte stijging van de dosering (zie dosering paragraaf hierboven) lijkt de regelmaat en de duur van de misselijkheid verminderen. Klinische testen beweren dat exenatide, heeft verlengde afgifte de goedkoopste incidentie van misselijkheid kreeg. Binnen de looptijd-6 studie, 20% van de liraglutide patiënten gemeld misselijkheid, in vergelijking met 9% van exenatide met verlengde afgifte klanten. Hoe zit het met pancreatitis? Er is een voortdurende discussie als de incretinen zijn verbonden door het hebben van een verhoogde kans op pancreatitis.

De mogelijkheid vereniging is vertroebeld omdat pancreatitis risico bijna 3x is verhoogd bij personen met diabetes niet gebruikt incretinen! De informatie die momenteel beschikbaar is nog niet bewezen. Totdat er meer informatie kan worden verkregen, don''t beginnen met het gebruik van deze geneesmiddelen voor degenen die verleden pancreatitis. Beoordeling tekenen en symptomen van pancreatitis samen met uw arts voorafgaand aan het starten van een incretin. Als de tekenen en symptomen optreden, sturen duidelijk van de medicatie en onmiddellijk op de hoogte van uw persoonlijke arts.

Wat dacht je van schildklierkanker? Een mogelijke associatie tussen medullaire schildklierkanker welke medicijnen blijft worden gemeld. In dierstudies werden gezwellen waargenomen bij ratten, hoewel verbonden met drugs niveaus die aanzienlijk boven die waargenomen bij de mens zijn geweest. Termijnen van schildklierkanker zijn niet gemeld in de menselijke testen. Een kanker register werd aangemaakt de monitor van de incidentie van de ongebruikelijke kanker (600 gevallen / jaar) gedurende de volgende vijftien jaar.

Totdat er meer informatie kan worden verkregen, don''t beginnen met het gebruik van deze geneesmiddelen moet u (of iemand in uw gezin) heeft afgelopen medullaire schildklierkanker. Bestaan ​​er andere problemen? Exenatide wordt verwijderd door de nieren. Als isn''t uw nieren gezond, noch uit de exenatide formuleringen moeten worden gebruikt. Antilichaam vorming wordt waargenomen bij 40% van de mensen die exenatide gebruiken. 6% van de patiënten ontwikkelen grote hoeveelheden antilichamen.

Het is een puzzel als dit klinkt als verbonden met behulp van de tanende gewichtsreductie nawerking van exenatide waargenomen bij sommige klanten. Final ideeën De GLP-1 receptor agonisten zijn een fascinerende keuze voor het regelen van uw diabetes. Ze zijn aantrekkelijk omdat they''re effectieve glucose-verlagende middelen die verbonden zijn met gewichtsvermindering. De verminderde incidentie van hypoglycemie kan ook zeer aantrekkelijk.

De mogelijkheid van hart-gerelateerde voordelen is enorm spannend, maar niettemin misleide in grote, prospectieve klinische testen. Voorzichtigheid is gesuggereerd net als elk nieuw type geneesmiddelen. Deze informatie is slechts een korte samenvatting van de GLP-1 ''s. De ADA en AACE berekeningen maken het perfecte begin aan te geven een kijkje nemen op keuzes voor therapie. Bespreek geneesmiddelen samen met uw arts.

Word actief in de goede verzorging van uw diabetes, en echt een verschil in je bestaan ​​te maken, te beginnen today.Diabetes Type 2 - Medicatie Waarborgen bij diabetes Personen met diabetes moeten speciale voorzorgsmaatregelen in acht te nemen bij het nemen van medicijnen, omdat een paar van deze hun bloed suiker niveau kunnen veranderen. U zult geneesmiddelen die bloedbaan suiker niveaus kan toenemen, terwijl sommige van de glykemische controle in een alarmerend tempo kan verminderen. Antibiotica behoren tot de meest bekende geneesmiddelen die kunnen leiden tot ongewenste bloedbaan suikergehalte veranderingen in iedereen met diabetes type 2 met tandheelkundige hypoglycemische geneesmiddelen. Echter, negatieve interacties tussen geneesmiddelen zijn nauwelijks waargenomen bij diabetes patiënten met behulp van bloed insuline om hun bloed suiker niveau te beheren.

Weet jij de gebruikelijke bezorgdheid opgemerkt met antimicrobiële therapie en tandheelkundige antidiabetica? ernstig zieke patiënten en senioren mensen de neiging meer kwetsbaar voor een verandering binnen hun glykemische controle in vergelijking met patiënten om binnen de meer jeugdige leeftijd beugel, en individuen die zich blijkbaar goed ondanks hun aanstekelijke disease.people worstelen met diabetes en t. b gelijktijdig beschikken over een grotere falen van de behandeling in vergelijking met niet-diabetes patiënten. Dit is echt vanwege een lage serum kracht van rifampicine bij mensen met diabetes, met name personen die je krijgt problemen met hoeveel ze ook wegen. falen van de behandeling met zou bestaan ​​ook in zwaarlijvige individuen met diabetes als de dosering niet wordt berekend hoeveel ze wegen. Dus wat kan mogelijk uitstellen detecteren van een mogelijke interactie drug? Ernstig zieke patiënten die systemische complicaties hebben misschien hypoglycemie of hyperglycemie, wat kan leiden tot de bijkomende moeilijkheid bij het opsporen van een mogelijke interactie te hebben. Weet jij de meest typische anti-biotica dat je bloedbaan suiker niveau kan veranderen? 1. Fluorochinolonen: bijvoorbeeld gatifloxacine, levofloxacine, ciprofloxacine en moxifloxacine, kan leiden tot zowel hypoglykemie en hyperglykemie bij enkele patiënten en, in het algemeen, de Progres in bloedbaan suiker niveau is dosis dependent.may de afvoer van bloed insuline te stimuleren in de pancreas dus het verlagen van de bloedbaan suiker niveau. Een van de fluoroquinolonen, heeft gatifloxacin kreeg de meest prominente effect op de bloedbaan suiker niveau.

De volgende rij is levofloxacine, dus het zou onaanvaardbaar voor diabetes-patiënten die instabiel bloedbaan suiker en individuen die zijn ernstig ziek ben zijn. Ciprofloxacine misschien een minimale impact op bloedbaan suiker controle hebben dus u kunt het veilig gebruiken voor mensen die diabetes hebben. 2. macroliden (azythromycin, erytromycine en claritromycine): clarithromycine, een soort macrolide, kan de nawerking van repaglinide verhogen, wat leidt tot een extreme verlaging van het bloed suikerspiegel. Te voorkomen dat dit gebeurt, moet de replaglinide dosering worden aangepast bij gebruik van clarithromycin.macrolides ook kan verhogen het serum kracht van sulfonylureum, een ander soort van tandheelkundige hypoglycemische middel. Artsen moeten altijd rekening met het verlagen van de sulfonylureum dosering wanneer ook het voorschrijven van een macrolide. 3. Rifampicine: rifampicine kunnen aanzienlijk van de nawerking van een aantal tandheelkundige antidiabetica bijvoorbeeld nateglinide, rosiglitazon, pioglitasone, sulfonylureumderivaten en repaglinide verminderen, het produceren van een verminderde nawerking van de genoemde drugs. Daarom, wanneer rifampicine kan in diabetes patiënten met t. B, kan een hogere dosis van anti-diabetische medicatie nodig. 4. Cephalexin:

een verhoogde bloedstroom kracht van metformine worden waargenomen met de consumptie van cefalexine. De klinische waarde van het probleem blijft onbekend zijn. Als je krijgt een gloednieuwe medicatie en ineens vind je bloedbaan suiker is aanzienlijk groter of kleiner is dan normaal, vraag uw arts om bij het inchecken voor die mogelijkheid het merk nieuw medicijn bevat een duidelijke glucose-verlagende of glucose-verhogend effect .