Yasmin 0.03 mg

€60.50
Waardering: - gebaseerd op 2 stemmen

Beschrijving

Wat is Yasmin?

Yasmin is een anticonceptiepil om zwangerschap te voorkomen. Een Yasmin tablet bevat een kleine hoeveelheid van de vrouwelijke hormonen drospirenon en ethinylestradiol.

Yasmin 0.03 mg Pricing

Dosering Prijs Kopen
Yasmin 0.03 mg 3 x 21 tabl.€60.50 Kopen
Yasmin 0.03 mg 6 x 21 tabl.€81.50 Kopen
Yasmin 0.03 mg 9 x 21 tabl.€132.00 Kopen
Yasmin 0.03 mg 12 x 21 tabl.€154.70 Kopen

Yasmin / Yaz Rechtszaken Turn To Claims Consolideren

Yasmin / Yaz Rechtszaken Turn To Claims Consolideren

Naar aanleiding van de recente beoordelingen zien mogelijke problemen met Yasmin en Yaz ongewenste effecten, werden rechtszaken in een aantal staten tegen Bayer Farmaceutische drugs Corporation gedeponeerd samen met andere Bayer-gerelateerde bedrijven. Deze pakken beweren dat Bayer niet voldoende waarschuwingen begeleiding die Yaz en Yasmin ongewenste effecten van de kans op ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartstilstand, beroerte, galblaas ziekte, diepe veneuze trombose (DVT), longembolie (PE) zou kunnen verhogen. In het kielzog van die pakken, is ingediend, hebben drie primaire bedrijven verantwoordelijk voor het regelen van bijna al deze juridische gevallen (23 van de 32 ingediende gevallen rond het land) enkele pot motie vraagt ​​de Yasmin en Yaz defecte producten rechtszaak geconsolideerd worden ingediend. Deze beweging zou de pakken condenseren en breng deze naar Chief Judge James G. Carr van de U. s. States District Court voor dat Northern District of Ohio. Rechtszaken ingediend tegen Bayer na een aantal beoordelingen werden gelanceerd aansluiten Yasmin / Yaz tot vele doden land. Een aantal van deze gevallen werden fatale complicaties opgenomen zulke ernstige gevolgen zoals een beroerte en hartstilstand. De complicaties werden veroorzaakt door verschillende facetten, maar waarschijnlijk de meest opvallende interacties tussen uw anticonceptie en vrouwen ''s lichaamsbouw was het bestaan ​​van grote hoeveelheden kalium. Deze verhoogde niveaus zijn potentieel schadelijk voor dames met reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes, overgewicht, chronische hoge bloedbaan druk, nier (nier) omstandigheden, goede reputatie voor stoke, of diepe veneuze trombose.

Yasmin / Yaz Rechtszaken Turn To Claims Consolideren

Vaak gelegenheden, vrouwen werden niet gewaarschuwd van het potentieel van deze ernstige ongewenste effecten. Eigenlijk, Bayer blijft in gevaar eerder voor misleidende advertenties. In 2003 heeft de FDA (Food and Drug Administration) vrijgegeven een waarschuwing naar Berlex Labs, een ingebouwde gebied van de Bayer Farmaceutische drugs Corporation, counseling deze te stoppen met het gebruik van een advertentie voor Yasmin. De Food and Drug Administration verklaarde de reclame misleidend was, waardoor Yasmin lijkt alsof de ongewenste effecten aanzienlijk werden verlaagd en verminderde de waarschuwingen van belangrijke gezondheidsproblemen als gevolg van ongewenste effecten, in het bijzonder wanneer de Food and Drug Administration had empirisch bewijsmateriaal waaruit blijkt dat drospirenon (onder de chemische stoffen in Yasmin / Yaz) gepresenteerde klinische risico's toegevoegd. Verder heeft de Food and Drug Administration geadviseerd Berlex de reclame gemaakt Yasmin lijken beter dan andere anticonceptie moment beschikbaar. Ondanks het verwijderen van de advertentie, evenals een dure campagne om hun fout te repareren, Yasmin blijft de best verkopende tandheelkundige anticonceptie in Amerika in 2008, Yaz betaald voor 17,7% van de anticonceptie markt met een omzet van $ 616.000.000 en Yasmin had nog een andere 11% uit de markt met $ 382.000.000 in de verkoop.

Deze twee geneesmiddelen dragen nu de FDA 'meest krachtige waarschuwing label, hoewel elk van hen nog steeds grote risico's voor risk.Anticipated uitspraak over Yasmin Rechtszaken Door Binnenkort Een naderende uitspraak door de Amerikaanse rechterlijke kamer op Multidistrict Rechtszaak (MDL) gaat van effectieve betekenis voor Bayer Farmaceutische drugs, de advocaten van partijen, en ook de betrokken met meer dan vijftig rechtszaken over de U-patiënten te zijn. s. Staten. Een hoorzitting blijft worden gepland door de rechtbank op 24 september om tandheelkundige argumenten voor en tegen MDL consolidatie te luisteren, of het zou moeten worden aangeschaft voor die gevallen, en wanneer dit een overtuigend effect op andere zaken in verband met Yasmin / Yaz rechtszaken zou bezitten later. Omdat de rechtszaken receptplichtige anticonceptie geneesmiddelen Yaz en Yasmin relevante tegen Bayer Farmaceutische drugs zijn gemonteerd, zijn advocaten in verschillende staten beheersen van soortgelijke gevallen tegen de organisatie voor die ernstige interacties van Yasmin en Yaz en ook het vrouwelijk lichaam. Gevallen het algemeen beweren de potentieel dodelijke bijwerkingen, waaronder een hartstilstand, beroerte, galblaas ziekte, diepe veneuze trombose (DVT) en longembolie (PE).

Bovendien zijn de meeste rechtszaken beweren dat Yasmin en Yaz plaatsen allebei de patiënt dreigt een genoemd hyperkalemie kwaal. Dit probleem wordt gekenmerkt door verhoogde kalium niveaus in de bloedbaan, en vaak geen tekenen en symptomen ook. Het kan leiden tot hartproblemen en nierfalen in de getroffen patiënten het ook moeilijk om te anticiperen tot het verleden te ver. Andere beschuldigingen binnen de wettelijke gevallen Yasmin en Yaz verklaren dat Bayer mislukte voldoende onderzoek hetzij van de medicijnen. Terwijl zowat alle tandheelkundige anticonceptie bevatten een mix van oestrogeen en progestageen, Yasmin en Yaz hebben een meer recente soort synthetisch progestageen aangeduid als drospirenon. Deze chemische blijft bewezen zes keer meer kans op trombose veroorzaken bij patiënten worden. Bijgevolg stelt dat Bayer ook frauduleus verborgen de kans op ernstige complicaties van het nemen van deze anticonceptie verkleinde gevaar vrouwen geconfronteerd bij gebruik van de medicatie. Eigenlijk is er een volledig gescheiden situatie waaronder Bayer's marketing en reclame campagne voor Yasmin en Yaz. In 2003 heeft de FDA (Food and Drug Administration) vrijgegeven een waarschuwing naar Berlex Labs, een element van de Bayer Farmaceutische drugs Corporation, eist zij ophouden met behulp van een advertentie voor Yasmin die een verschijning aan de functionele risico gepresenteerd door de medicatie te lezen en insinueerde dat Yasmin een veiligere optie om andere tandheelkundige anticonceptie zou zijn. De Food and Drug Administration verder staat het bezat bewijs integendeel klinische testen aangetoond drospirenon presenteerde een statistisch significante stijging van ernstige ongewenste effecten.

Ongeacht deze oprechte berisping en de daaropvolgende acceptabel voor Bayer, zowel Yasmin en Yaz bleven de beste verkopende tandheelkundige anticonceptie binnen de VS te zijn, het plaatsen van 2008 verkoopcijfers van $ 616.000.000 voor Yaz en $ 382.000.000 voor Yasmin. Met de stijging van publiciteit in de recente deponeringen en ook de gewichtige hoeveelheid class action-rechtszaak rechtszaken montage tegen Bayer Farmaceutische drugs, de kans voor elke Yasmin recall verschijnt potentieel naaste. Patiënten die momenteel het nemen ofwel Yasmin of Yaz moeten blijven om te begrijpen ontwikkelen nieuws verhalen over deze geneesmiddelen, omdat de evolutie van die gevallen significante veranderingen in zowel hun anticonceptie-regime en de gezondheidszorg behoeften kon presenteren.