Zocor

€75.50
Waardering: - gebaseerd op 2 stemmen

Beschrijving

Zocor voor cholesterol verlaging

Heeft u last van een te hoge cholesterol? Dan kunt u Zocor gebruiken. Het verlaagt de `slechte` cholesterol en verhoogt de `goede` cholesterol. Het zorgt dat uw cholesterolniveau in balans komt.

Zocor Pricing

Dosering Prijs Kopen
Zocor 10 mg 28 Tabl.€75.50 Kopen
Zocor 20 mg 28 Tabl.€104.50 Kopen
Zocor 40 mg 28 Tabl.€102.50 Kopen
Zocor 80 mg 28 Tabl.€102.50 Kopen

Zocor: Rechtszaken

Zocor: Rechtszaken

Waarschijnlijk de meest prominente neveneffect gezien na patiënten werden Zocor een increasd incidentie van spieraandoeningen gegeven werd door middel van rabdomyolyse, wat fataal anders gevangen in de tijd kunnen zijn. Wanneer deze stukjes informatie gevonden licht, mensen die in de ongewenste effecten van Zocor had meegemaakt begon het indienen van juridische zaken van de makers van de drug. Vandaag gaan we een kijkje nemen op drie van de rechtszaken ingediend tegen Merck, de fabrikanten van Zocor hebben. Ten eerste, een geschiedenis van Zocor: Zocor is echt een recept medicatie, chemisch genoemd als Simvastatine, en gaat naar het type 'statine' drugs. Algemeen aanbevolen voor patiënten met een hoog cholesterol en daarom staan ​​en de hogere kans op het ontwikkelen hartziekte. Het medicijn onderdrukt de productie van cholesterol in de lever en past de LDL, High-density lipoproteïne en Fat niveaus. Een situatie is ingevoerd om het nieuws rond de twaalfde van maart 2010, waarin de Zocor label werd gewijzigd na studies vermeld zegt precies hetzelfde was verbonden met ernstige complicaties. De voornaamste punten deze gecentreerd op waren:

Zocor: Rechtszaken

Patiënten die Chinese afkomst hebben, moeten niet worden gegeven 80 mg dosis Zocor, vooral wanneer ze het nemen van niacine drugs al. Onderzoek is nodig voor deze patiënten als ze al enige cholesterol veranderen van product (recept / niet-receptplichtige / kruiden) re nemen. Het is raadzaam om te voorkomen voorschrijven Zocor in meer dan 40 mg, vooral wanneer mensen diltiazem omdat het wordt geassocieerd met een slechte risico van myopathie of spierbeschadiging. Een andere situatie: Mega groot farmaceutisch bedrijf uitgevoerd met behulp van het welzijn van individuen gecreëerd schadelijke effecten in plaats van het doen van de moeite waard. Renale systeem dat handvat blokkeren bloedbaan en het wegwerken van afvalstoffen uit het lichaam is een vitaal orgaan. Wanneer uitgedroogd, de urine gecreëerd is veel meer geconcentreerd en donker gekleurd.

Wanneer rhambdomyolosis gebeurt in een persoon kan dit leiden tot spier degenererende die verder veroorzaakt verstopping in de nieren systeem. Vaker geassocieerd met trauma of letsel, maar kan zelfs sommige geneesmiddelen kunnen het resultaat veroorzaken. Verslechtering van de nier ziekten kan uiteindelijk resulteren in nierfalen die zelfs zou kunnen blijken bestaan ​​bedreigend. Dit pak, te concentreren op het verkrijgen van gerechtigheid voor zulke mensen die hebben ervaren in de schadelijke effecten van 80 mg Zocor, kon worden ingediend moet u gekwalificeerd staan. Nog een andere situatie: Iedereen vertrouwt hun artsen volledig bij ziekte. Maar in situaties waarin artsen verwaarlozen om voldoende middelen te bieden en uit te oefenen nalatigheid, ze zijn boosdoeners in de ogen van de wet. Voor patiënten die Zocor hebben gegeven in 80 mg dosis meerdere verwondingen spier dan nierfalen en misschien sterven werden gezien. Zocor rechtszaken gericht op het verkrijgen van degenen die de schade hebben ondervonden van de beste compensatie.

Dit gericht op de terugkeer van de financiële tekorten, die individuen zou kunnen hebben geconfronteerd met het moeten ziekenhuisrekeningen, verloren loon en dan elke andere ernst betalen. Volgens beoordelingen simvastatine in Zocor kan resulteren in groei en ontwikkeling van dergelijke complicaties. De eerste waarschuwing voor de soortgelijke werd verhoogd door Food and Drug Administration, die in 2008 geïntroduceerd om op te merken is er beschikbaar stellen van een bestaan ​​bedreigend correlatie tussen Zocor en rabdomyolyse. Verder werd bevestigd in extra beoordelingen uitgebracht in maart 2010 en daarna. Food and Drug Administration sinds die tijd artsen heeft gewaarschuwd van het voorschrijven Zocor dosis van 40 mg aan patiënten op bloedbaan drukregeling medicatie. Ongeacht de waarschuwing, gezondheidszorg deskundigen nog steeds voorschrijven van dit geneesmiddel in niet alleen 40, maar 80 mg concentratie. Het lijkt dus noodzakelijk hetzelfde moet worden ingevoerd om op te merken en zware maatregelen moeten worden genomen tegen dergelijke artsen. Mocht u of iemand in de buurt van de resultaten van Zocor heeft ervaren, is het nu tijd voor u om actief te worden en het verkrijgen van betaald uit voor dat tekorten u zou kunnen hebben geconfronteerd.

Tenzij je natuurlijk iets doen en dient u een legitieme claim, is het onwaarschijnlijk dat de verantwoordelijke partijen zal hebben om de effecten van de schuld dragen. De advocaten van Forces Taylor zal helpen uw situatie te evalueren. Voor meer informatie bezoek: https: // world wide web.unsafedrugs.com/1025/zocor-law-suitsZocor: Veel Rechtszaken Geplaatst Van de fabrikant Simvastatine, bekend als Zocor is echt medicijn gewend lagere cholesterol niveau in mensen en tegelijkertijd lagere vetten ook. Van de soort van geneesmiddelen bekend als statine de kans op spierschade geven deze drug hoog, vooral als aanbevolen meer dan 20 mg concentratie. Naast Zocor om geneesmiddelen zoals Zetia en Vytorin kunnen ook merkbaar zijn. Wanneer een populaire drug in de markt, Zocor verkoop ervaren zwaar na 2009, toen reviews aangetoond Zocor te krijgen van ernstige ongewenste effecten te worden. Studies en reviews gebracht naar het indienen van een groot aantal rechtszaken aan patiënten, die ervaren bij te staan ​​en hen te helpen om uitbetaald te krijgen. Sommige rechtszaken die populair zijn geweest in de situatie van Zocor's zijn:

Algemeen overzicht: Volgens een rapport, 24 miljoen burgers van de VS neemt voorgeschreven medicijnen voor cholesterolverlagende. Het is een enorme business en statines behoren tot de meest verkoopbare farmaceutische artikelen. Paar van de statistieken dat iedereen geschokt afhankelijk over de effectiviteit van deze drug lijkt het vermelden waard. Op basis van onderzoek, van 41.050 patiënten die geopperd zijn Zocor, ongeveer 60%, die werd Zocor hebben gegeven voor 4 jaar ervaren myopathie. Het was het duidelijkst bij patiënten die het nemen Zocor 80 mg dosis. Rechtszaken:

Zoek proef waarin gedurende een periode van 6 werd gedaan. 5 jaar onthulde gelijkaardige bevindingen. Een vergelijkbare studie werd uitgevoerd met twee groepen patiënten waarbij is met een hand 20 mg Simvastatine en 2 groep werd overgenomen 80 mg Simvastatine. Er werd waargenomen dat patiënten in de tweede groep die zijn gegeven grotere dosis simvastatine gevoeliger voor myopathie ontwikkelen in vergelijking met patiënten uit de eerste groep. Bij bovengenoemde studies uiteindelijk bracht rechtzoekenden tot het dossier voor rechtszaken tegen Merck & amp; Co, de Zocor productiebedrijf. Situatie I: Er is een studie met betrekking tot een Hongaarse dame, die al Zocor had gegeven, en die stierf na een voorwaarden. Het was gewezen in deze situatie dat Zocor was tot op zekere hoogte verantwoordelijk voor de ondergang van de patiënt.

Het pak werd ingediend door haar kind ook het bood het zijn een eye-opener in de richting van de medische broederschap ook patiënten gebruik van de drug. De individuele hierboven aangegeven werd 61 jaar en het was worstelen met hoge bloedbaan druk. Ze vereist Zocor voor 3 vele troeven aantonen dat een reactie werd veroorzaakt door grapefruitsap. Het geneesmiddel (Simvastatin) reactie gebracht tot de accumulatie van toxische stoffen en tenslotte de afzonderlijke gestorven door toxiciteit. Situatie II: Er is nog een vreemde situatie waarin een partij Zocor ontdekt besmet. Zo'n 60.000 flessen van Zocor werden besmet met pesticiden TBA, waarna Dr. Reddy introduceerde het terugroepen van de vervuilde pillen.

Veel patiënten hebben aangegeven dat ze ervaren darmproblemen na gebruik van de Zocor pillen. Belangrijkste punt hier: Rsearches en studies over Zocor en Simvastatine onthullen een aantal belangrijke details. De mening gedeeld door de experts die een deel van deze studies geweest, zou zijn dat de gewezen drugs veroorzaken spierschade en kunnen abnormale reacties resulteert in ernstige verwondingen te laten zien. Veel mensen die Zocor hebben genomen of die nog steeds over dit geneesmiddel niet weten deze details. Patiënten die heb meegemaakt in de ongewenste effecten van Zocor kan contacteren en raadplegen deskundige advocaten rond de zaak en zoekt compensatie in het productiebedrijf.

Zocor: Rechtszaken

Voor meer informatie bezoek: https: // world wide web.unsafedrugs.com/1021/zocor-the-many-legal gevallen-ingediend-tegen-ste ...